Треньорът на ЦСКА-София Люпко Петрович за пореден път изрази притеснение,

...
Треньорът на ЦСКА-София Люпко Петрович за пореден път изрази притеснение,
Коментари Харесай

"ЦСКА-София" има нужда, но не иска нови играчи

Треньорът на " ЦСКА-София " Люпко Петрович за следващ път изрази терзание, че тимът му прогресивно губи сили в сгъстения цикъл, в който играе през последния месец. Заради присъединяване си в евротурнирите от началото на сезона вицешампионите имат по два мача всяка седмица - един от предварителните кръгове на Лига Европа и един от Ефбет лига.

" Не знам докога ще издържим по този метод. Четвъртък, неделя, четвъртък, неделя... Нямаме опция да вършим кой знае какви промени на пейката. Браво на момчетата, че не престават да играят по този начин, както желая от тях ", показа 72-годишният Петрович след гостуването против първенеца " Лудогорец " (0:0) от V кръг на шампионата.

Въпреки потребността от повече дълбочина в състава сърбинът обаче акцентира, че не се търсят нови попълнения. " Не желая нови футболисти. Няма време да създадем вярна селекция и тим. Отбор, който ще бъде обичан, а не подобен, който ще е ненавиждан. Разбирате ли? Тези, които не са удовлетворени - да си вървят. Тези, които желаят да останат - да играят със сърце за ЦСКА. А не да стават проблеми сред самите играчи. Малко сме в по-тежка обстановка, в сравнение с се счита. "

Така Петрович загатна, че казусът с отстранените от отбора двама капитани - Николай Бодуров и заместника му Рубен Пинто, е подбуден от липса на дисциплинираност. А малко по-късно го съобщи в прав текст: " Защо да се връщат? Защо? Кажете ми. Правите единствено интриги. Попитайте играчите за какво са отстранени ".

За самия мач в Разград треньорът на " ЦСКА-София " показа, че е удовлетворен от видяното: " И двата тима можеха да победят, само че ние имахме по-чистите положения. За страдание, не успяхме да се възползваме от възможностите си. В края се усети отмалялост, само че това е обикновено. Сега ще дам един ден отмора на отбора. В сряда ще пътуваме, а в четвъртък ще играем със " Зоря " (Луганск). Няма никакво време за подготовка ".

Реваншът против украинския отбор от III кръг на квалификациите за Лига Европа ще се играе на 15 август от 20 ч. на ст. " Славутич Арена " в Запорожие. Първата среща на ст. " Васил Левски " в София приключи 1:1.

Същевременно от полицията в Разград оповестиха, че шестима ентусиасти на " ЦСКА-София " са били уличени в кражба преди мача против " Лудогорец ". Според формалното известие към 17:30 ч. на 11 август те влезнали в хипермаркет в града и отмъкнали " 11 броя уиски по 200 мл, 4 парфюма и две кутийки презервативи ". Извършителите са открити и трима от тях са задържани. Другите трима са малолетни и не са арестувани.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР