Треньорът на Славия Златомир Загорчич наруши мълчанието си след загубата

...
Треньорът на Славия Златомир Загорчич наруши мълчанието си след загубата
Коментари Харесай

Загорчич: Хвърлихме се здраво срещу ЦСКА

Треньорът на Славия Златомир Загорчич наруши мълчанието си след загубата с 1:2 от ЦСКА на стадиона в " Овча купел " в понеделник. Той не приказва след срещата, а президентът на " белите " Венцеслав Стефанов изясни това с неналичието на въодушевление у сърбина поради отрицателните резултати.

" Загорчич просто е доста депресиран. Тренират непрестанно, условия имат, всичко, само че в последните три мача получихме седем гола, които са непростими. Просто са безобразни, по какъв начин да му се приказва на индивида. Но Славия ще се усъвършенства, бъдете сигурни”, сподели Стефанов.

“Хвърлихме се крепко в мача, защо да си приказваме. Вкараха ни два гола, първият с доста огромна нелепост на нашия футболист. Оттам се обърна мача, получи се и напрежение. Нека всеки си приказва каквото желае. Славия се хвърли в мача, не позволихме на противника да сътвори нито едно състояние.
Заради една тъпота най-после загубихме. Правят се хлапашки неточности, тъй като си имаме много деца в тима. Превърнахме се в детска градина”, споделя Заги пред “България Днес”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР