Клаксони и броене до 12 се чува в първия ден

...
Клаксони и броене до 12 се чува в първия ден
Коментари Харесай

Баловете започнаха! Шейхове докараха абитуриенти до Новотела, оркестър засвири пред Тримонциум

Клаксони и преброяване до 12 се чува в първия ден от баловете в града под тепетата. Тази година несъмнено на мода е да те докара шейх. Двама ученици на ПГЕЕ дойдоха до Новотела, по този метод, а единият даже беше с жълта Лада.  След тях последва огромно мотошествие, което изпрати моден дванайсетокласник в скъпо возило.
Прочетете още


„ Емоцията е много вълнуваща. Обучението завършва уместно. Организацията е много добра. Ще продължа образованието си, само че специалността, която ще запиша не е обвързвана с досегашното ми образование ”, съобщи пред кореспондент на TrafficNews Георги Цветков. Той избра да си направи фотография преди да прекрачи прага на хотела, пред красивата украса, имитираща стилното списание “Vogue ”.



Абитуриентите не изневериха и на обичаните си спортни коли и камиони. Пред входа на Новотела стопираха разнообразни марки от „ Порше ” до „ Мерцедес ” и „ БМВ ”, а от тях слязоха ученици на ПГЕЕ, някой даже се разходиха с красиви дами.

Ансамбъл „ Еподай ” също изпратиха зрелостниците във значимия за тях ден.  Тази вечер в Новотела обаче ще липсва женско наличие, тъй като нито една дама не мина през аления килим.

 

Въпреки това девойките випуск 2024 в ПГО „ Ана Май ” стартираха празненствата пред хотел Тримонциум  със стилни визии. Абитуриентките са  заложили на дълги и тюлени рокли, само че не отсъстваха и класическите с камъни и пера, а мъжете бяха облечени със тънък панталон и елек. Настроението пред хотела се подвигна, откакто засвири оркестър, а зрелостници потанцуваха на ориенталски ритми и внесоха нюанс в ситуацията.

По наклонност на " балове 2024 ", шейхове не липсваха и пред Тримонциум. 



Една от хубавиците бе докарана с голям камион, а обичаният й я смъкна на ръце пред аления килим.

Пред хотела в центъра на града, стопираха първокласни возила, съпроводени с димки и свистене на гуми. Някои от абитуриентките, разясниха, че не желаят да се връщат в учебно заведение, а да работят. Любители на моторите също дойдоха с конвой пред Тримонциум. 

Много родители и другари бяха пристигнали до хотелите, с цел да изпратят зрелостниците и постоянно ги приканваха да броят до 12. 





 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР