Треньорът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти обяви на пресконференцията преди

...
Треньорът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти обяви на пресконференцията преди
Коментари Харесай

Анчелоти: Искаме още една магична нощ на Бернабеу

Треньорът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти разгласи на конференцията преди мача с Челси в Шампионската лига, че тимът му мечтае за още една магична нощ на стадион " Сантяго Бернабеу ".

" Ще се опитаме да изиграем добре мача. Той не е съдбоносен, само че би трябвало да реализираме добър резултат. Отборът е стимулиран и имаме предпочитание да изживеем още една магична нощ на " Бернабеу ", сподели италианският експерт пред медиите.

" Хубаво е да играем с мисъл, да вземем задатък, с цел да си помогнем за реванша, който ще е съдбоносен ", добави той.

" Валверде е добре, тренира добре, той има специфични човешки качества ", сподели треньорът на уругвайския халф.

" Реал ще се опита да пази добре, само че и да нападна добре, както го направихме против Барселона ", даде обещание Анчелоти.

" Миналата година страдахме доста против Челси. Това е тим от други равнище. В тези мачове има огромна мотивация, а те са доста мощен тим ", предизвести италианецът.

" Имам с 20 години по-голям опит от Лампард, само че това няма да промени това, което ще стане на мача. Той е приказен експерт. Истината е, че пристигна единствено преди седмица и желае да се оправи доста добре в Челси ", направи комплимент на противника Анчелоти.

" Не мисля, че сме имали шанс преди година, заслужавахме го. Запазихме убеденост. Играхме по-добре от другите ", сигурен е експертът.

" На моменти Винисиус е неукротим. Понякога го стопират, само че различен път - не, тъй като той продължава да пробва. Играе със удивително неизменност. Няма спирка, постоянно е на най-много, даже и на тренировките ", сподели още той.

" Бензема и Вини ги виждам единствено на " Валдебебас ", схващат се добре. Усещат по кое време е миг да се майтапят и по кое време да бъдат съществени. Такъв ни е тимът, за мен е елементарно да съм треньор. Управлявам го добре и всички го признават. Ако спечелим Купата на краля, ще сме спечелили всичките титли в последните две години. Това е нещо, което някой не може да завоюва цялостен живот. С това ви споделям сбогом ", приключи Карло Анчелоти.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР