Треньорът на Левски Станимир Стоилов посочи какво трябва да се

...
Треньорът на Левски Станимир Стоилов посочи какво трябва да се
Коментари Харесай

Мъри посочи какво трябва да се подобри в Левски

Треньорът на Левски Станимир Стоилов уточни какво би трябвало да се усъвършенства в играта на „ сините “, с цел да може отборът да върви нагоре. Опитният експерт приказва след успеха над Спортист Своге с 2:1 в контрола.

“Прогнозата ми беше, че ще приключим 2:2. Така беше при първия ми престой, майтапя се. Виждам позитивни неща, само че и такива, които би трябвало да решим. Те са във фаза отбрана и динамичността. Това би трябвало да подобрим. Още е рано да мислим за офанзивата, тъй като това е урок №1 “, съобщи Стоилов.

„ Благодаря на хората, че идват на мачовете и тренировките. Ако би трябвало да съм почтен, потекоха ми сълзи. Левски беше на дъното и би трябвало да се опитаме да го вдигнем. Най-важното е публиката да си поддържа тима. Твърде малко играха децата и не съм упражнявал с тях. През идната седмица, ще ги притеглим към първия тим. Има някои играчи, които имат капацитет. Трябва доста работа, с цел да може Левски да наподобява по този начин, както всички са привикнали “, добави още той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР