Вицепремиерът в сянка Анджела Рейнър е изпълнена с възхищение от

...
Вицепремиерът в сянка Анджела Рейнър е изпълнена с възхищение от
Коментари Харесай

Звездата на ITV Анушка Астана споделя своята биполярна семейна травма с депутатката от Лейбъристката партия Анджела Рейнър

Вицепремиерът в сянка Анджела Рейнър е изпълнена с удивление от метода, по който майка й Лин Бауър се е ориентирала в живота с биполярно разстройство.

Това е обстановка, която заместник-политическият редактор на ITV News Анушка Астана познава доста добре, защото нейният брат, който умря преди 12 години, също имаше биполярно разстройство.

Тук, с цел да означи Седмицата на осведомеността за психологичното здраве, Анушка написа вълнуващо за решението си да интервюира Анджела и да приказва за първи път за брат си, както и нуждата да се понижи времето, належащо за диагностициране на положението.

Анушка написа...

„ Няма нищо. Това е просто болежка... Тя не може да се движи... Тя не желае да живее. Това е просто същинска, дълбока, дълбока тъга. ”

Седях против заместник-лидера на Лейбъристката партия, Анджела Рейнър, по средата на изявление, много друго от тези, които нормално се чака да проведа.

Ние не спорихме за правата на служащите или з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР