Даниел Колинс продължава невероятната си форма в последния си сезон

...
Даниел Колинс продължава невероятната си форма в последния си сезон
Коментари Харесай

Даниел Колинс развали изцяло беларуски полуфинал на турнира WTA 1000 в Рим след победа срещу Виктория Азаренка

Даниел Колинс продължава невероятната си форма в последния си сезон в тура, като се класира за полуфиналите на шампионата WTA 1000 в Рим след победа с 6:4, 6:3 против Виктория Азаренка за час и 44 минути. Американката е спечелила 19 от последните си 20 мача.

Бившата номер 1 поведе в първия сет с пробив при 2:0 в нейна изгода, само че 30-годишната ѝ съперничка завоюва пет поредни гейма, с цел да обърне развоя на събитията. Все отново Колинс позволи още един пробив при 5:4, само че сподели по-добри нерви във значимите моменти и завоюва подаването на беларускинята, с цел да затвори сета с 6:4.

Световната номер 15 продължи възхода си и във втората част, взимайки задатък от 4:1. Азаренка върна един пробив за 4:3, само че американката сподели безупречна игра в последните два гейма, с цел да затвори мача в своя изгода.

ANOTHER ONE ️

Danielle Collins takes out Azarenka to reach the semifinals!

Up next: No.2 seed Sabalenka
— wta (@WTA)

Колинс ще се изправи на полуфинал против друга беларускиня - международната номер 2 Арина Сабаленка, която спря серията и от 15 мача без загуба на шампионата в Мадрид, в края на месец април.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР