Треньорът на Левски Станимир Стоилов има голяма дилема преди гостуването

...
Треньорът на Левски Станимир Стоилов има голяма дилема преди гостуването
Коментари Харесай

Станимир Стоилов с дилема в атака преди гостуването на Локомотив

Треньорът на Левски Станимир Стоилов има огромна алтернатива преди гостуването на Локомотив (София) в събота, написа " Тема Спорт ". Мъри към момента не е решил кой ще бъде на върха на офанзивата. Наставникът е удовлетворен от представянето на Илиян Стефанов на тази позиция против Арда.

Макар да не съумя да се разпише, 23-годишният футболист непрекъснато се движеше в половината на противника и пресираше бранителите. Освен това той постоянно се връщаше и по-назад, с цел да оказва помощ за изгражданито на офанзивите на " сините ". До момента Стефанов е играл във всички мачове от старта на шампионата и има един гол - против Ботев (Враца). Нани е някогашен състезател на Локо (Сф).

Другата алтернатива пред Мъри е още веднъж да върне на върха на офанзивата Билал Бари. Наставникът е удовлетворен и от представянето на мароканеца против Арда. Той се появи в игра на полувремето и направи отлична асистенция за попадението на Марин Петков. Нападателят за трети път от началото на сезона не бе измежду титулярите - нещо, което не му се бе случвало през целия минал сезон.

До момента Бари има на сметката си две попадения. Той ги осъществя при разгромния триумф над Спартак (Варна) на " Герена ", когато бе прецизен на два пъти за крайното 5:0. Стоилов харесва експанзията на 24-годишния състезател в предни позиции и не е изключено да заложи точно на него за гостуването в " Надежда ", защото " железничарите " залагат най-вече на изнасяне на топката по земя.

Съществува и трети вид. Марин Петков също може да работи на тази позиция, само че Мъри избира да го изпълзва като опция на Уелтон и Роналдо по крилата. Повиканият в националния тим 18-годишен гений демонстрира успеваемост от началото на сезона и към този момент осъществя 3 попадения, макар че по-често се появява от аварийна пейка.
 Феновете на Левски ще получат 1300 билета за гостуването в
Феновете на Левски ще получат 1300 билета за гостуването в " Надежда "

Столичното дерби с Локо (Сф) ще се играе в събота (10 септември) от 18:45 часа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР