Треньорът на Левски Станимир Стоилов говори преди утрешното дерби срещу

...
Треньорът на Левски Станимир Стоилов говори преди утрешното дерби срещу
Коментари Харесай

Мъри Стоилов: Тежи това, че нямаме победа

Треньорът на Левски Станимир Стоилов приказва преди утрешното дерби против Лудогорец. Мъри съобщи, че за него е значимо по какъв начин ще наподобява тимът му. Той добави, че се надява с миши стъпки да се надгражда всеки мач. Наставникът сподели, че не е изгубил религия в Билал Бари, обявявайки, че нападателят с две-три попадения може да поведе при голмайсторите.

" Ще имаме последни две тренировки до мача. Надявам се всички да вземат присъединяване в мача. Според мен двата мача като връзка нямат общо. Единият е дербито на България от доста години, в другия играем с хегемона на България. Има връзка, че и двата тима са участници е Европа. Нашият тим може да покаже, че играе добър футбол и да побеждава ", стартира Стоилов.

" Имаше положителни неща и през първото, и през второто. Трябва да търсим мощните минути от предния мач, даже да ги задържим и повече. Всичко се усъвършенства. Трябва да мислим по-правилно. Ако успеем да запазим по-дълго време положителния метод и жанр на игра, това ще ни донесе и резултати ".

" Тежи това, че нямаме победа. Вижда се проблясък. Резултатът не е подобен, че да сме удовлетворени. Двете ни гостувания бяха 50:50. В семейството имахме съвсем през целия мач положително показване. До момента на тима бяга единствено резултатът. Надявам се да обърнем нещата в наша изгода. Не можем да съдим тим, който 9-10 пъти е ставал първенец. Ако те са разтърсени, то ние сме в по-тежко състояние. За мен е значимо Левски по какъв начин ще наподобява. Важно е да надграждаме с миши стъпки във всеки мач. На този стадий се надявам с добра игра и с придвижване в добра посока, да дойдат и резултатите ", продължи Стоилов.

" Убеден съм, че нашият тим играе по един метод пред нашата аудитория. Не може да се оплачем и от гостуванията. Там съвсем постоянно сме домакини. При нас казусът е и постоянството. Все още сме надалеч от това, което би трябвало да бъдем. Винаги мотивацията в евроучастията е по-голяма. Не е лесна настройката от единия шампионат към другия. Лудогорец направиха две следващи неточности. Мисля, че това ще ги стимулира. Това е добре за нас. Ще играем против съперник, който ще играе на максимума. Така ние можем да покажем до каква степен сме стигнали ".

" Георги Миланов е задоволително умел футболист. Играл е на всички позиции. Където и да го използваме, би трябвало да се показва по най-хубавия метод. Търсим най-хубавото за тима. Даваме по-голяма самообладание към играчите, с цел да може всеки да си отбрани позицията в състава. Ако не сме удовлетворени, ще търсим разбъркване. Резервен проект за Бари са Марин и Мартин. Всеки футболист на Левски би трябвало да играе на няколко позиции. Бари работи извънредно добре. Не виждам някой в шампионата да вкарва повече голове в един мач. Колкото по-добър е тимът, толкоз по-добри и ще са играчите. Бари с два-три гола може да излезе отпред при голмайсторите в шампионата ", сподели още Стоилов.

" Трябва да внимаваме за самостоятелните неточности. Класата на играчите на Лудогорец може да реши всеки мач. Трябва да играем най-хубавите си минути. Няма да е без значение да покажем хъс и предпочитание за игра. Тази седмица имахме съмнения в подготвителния развой. Споделям с футболистите всяка подготовка. инорно въодушевление след загубата имаше ", приключи наставникът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР