Треньорът на Левски Славиша Стоянович, сподели очакванията си от предстоящите

...
Треньорът на Левски Славиша Стоянович, сподели очакванията си от предстоящите
Коментари Харесай

Славиша Стоянович: Положението е тежко! Искам да намерим философията си!

Треньорът на Левски Славиша Стоянович, показа упованията си от идните две срещи със Славия. " Сините " се изправят против отборът от Овча купел в мач от 1/4-финалите за Купата на България, а незабавно по-късно следва и най-старото столично дерби и за шампионата.

" Ние би трябвало да сме подготвени за всеки мач. Милион пъти съм казвал, че нямаме опрощение за нито един мач.

" Със сигурност обратът във Враца е мотивация, само че имаме проблеми с групата. Ще забележим кой може и кой не може да играе. Положението е тежко, ще забележим след днешната подготовка ", сподели Стоянович.

" Всеки тим има свои качества. Славия има положителни играчи, които са положителни на скорост и един на един. На фланговете са доста опитни, тъй че би трябвало да сме оптимално деликатни. Надявам се теренът да бъде прекрасен и да се получи борба. Футболът е подобен - би трябвало да се адаптираш на всеки терен. Играе се на корав терен, на мек терен, на тресавище, на сняг, на вода. Ние би трябвало да се приспособяваме. "

" Искам да намерим философията си, да опитаме ние да диктуваме темпото. Подобни мачове са доста сложни, те са специфични, играе се единствено един мач, тъй че би трябвало да играем мъдро, с оптимално внимание ", добави Стоянович.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР