Треньорът на ФК ЦСКА 1948 Атанас Рибарски коментира успеха на

...
Треньорът на ФК ЦСКА 1948 Атанас Рибарски коментира успеха на
Коментари Харесай

Треньорът на ЦСКА 1948: Сепси не отговори на скоростта ни

Треньорът на ФК ЦСКА 1948 Атанас Рибарски разяснява триумфа на своя тим с 3:1 в контролата против Сепси. " Това беше просто една подготовка. Подходихме съществено и мога да разделя мача на две полувремена. През първата част момчетата се оправиха оптимално добре с условията, а съперникът не съумя да отговори на скоростта ни.

Продължаваме да се приготвяме със състава. Четирима индивида играха цялостен мач. Големи възторженостти към тях. Радостно е, че демонстрират такива резултати. Трябва да запазим играчите здрави и в оптимално положение. Не искахме да се прибираме, само че ни излязоха два пъти от пресата през центъра, където закъсняхме. Рискувахме през днешния ден, имаше огромен разход на сила. В процеса на работа ще почистим тези неща. Карагерен тренира добре, както и другите флангови футболисти, които имат страхотна скорост. Трябва да има тези влизания от дълбочина и да вдигнем темпото, другояче мъчно ще стигнем до гол.

Няма да рискуваме с никой състезател. Приоритет са индикаторите на подготовка. Трябва да създадем всичко оптимално бързо, с цел да не се стигне до изтощеност с някои от футболистите. С екипа внимаваме доста и се надяваме да останат всички здрави ", приключи Атанас Рибарски.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР