Треньорът на Ботев Враца Христо Янев беше много доволен от

...
Треньорът на Ботев Враца Христо Янев беше много доволен от
Коментари Харесай

Янев: Благодаря на ръководството за доверието

Треньорът на Ботев Враца Христо Янев беше доста удовлетворен от успеха с 2:0 на своя тим над Локомотив Пловдив. Той благодари на управлението за доверието към него. 

" Беше доста значимо за всички нас да реализираме победа, която да ни даде малко самочувствие, с цел да повярваме в личните си сили. Благодаря на хората, които се отзоваха за почивстването. Благодаря и на управлението за доверието към мен. Преди мача говорихме със Сашо за изискванията и стигнахме до умозаключение да изиграем мача през днешния ден. Поздравявам момчетата за метода, по който изиграха мача. Ние вършим разликата. 

Ние сме експерти. Всеки един от нас желае да печели. Не всякога се получава. Имаше мачове, в които играхме по-добре от през днешния ден. Във футбола няма логичност. Трябва да разберем, че в случай че се поддържаме дружно, мисля че тимът ще извърши задачата си. 

В тези три мачове никой не ни брои за жив. Играем против първите в класирането. Надявам се футболистите да се покажат. С тези тимове мъчно може да се надиграваме, само че може да вземем доста неща ", сподели Янев. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР