Безброй инфлуенсъри призовават феновете да се пазят от някои опасни“

...
Безброй инфлуенсъри призовават феновете да се пазят от някои опасни“
Коментари Харесай

Инфлуенсъри, критикувани от експерти, след като твърдят, че някои слънцезащитни кремове са „по-ракови от слънцето“

Безброй инфлуенсъри приканват почитателите да се пазят от някои „ рискови “ слънцезащитни кремове – само че специалистите изрично не са съгласни.

Тъй като лятото е тъкмо зад ъгъла, доста британци ще объркан със SPF, с цел да се погреят на доста закъсняло слънце. Но по този начин наречените онлайн здравни гурута в този момент слагат под подозрение някои от нашите доверени защитни лосиони, на фона на изказванията, че са „ по-ракови “ от слънчевите лъчи.

„ Токсични “, „ извънредно канцерогенни “ и „ смущаващи хормоните “ са измежду другите съществени обвинявания, направени от разнообразни „ анти-слънчеви кремове “ в редица обществени медийни платформи. Това включва Рене Муса, наречена „ Момичето на здравето “ в TikTok, която неотдавна разгласява видеоклип от нейната позиция.

„ Само като си помисля по какъв начин всички на плажа се задушават със характерни слънцезащитни артикули, които са по-ракови в сравнение с слънцето ", сподели тя на своите 162 000 почитатели (@holistichealingla). „ Ако вашият слънцезащитен крем съдържа оксибензо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР