Главният мениджър на националния отбор на България по художествена гимнастика

...
Главният мениджър на националния отбор на България по художествена гимнастика
Коментари Харесай

Бранислава Маркова пред БНТ: Много силно участие и на трите момичета в квалификациите

Главният управител на националния тим на България по художествена гимнастика Бранислава Маркова разяснява пред Българска национална телевизия представянето на българските състезателки след първата подготовка от втория ден на европейското състезание в Будапеща.

" Бих споделила, дотук, доста добре. Много мощно присъединяване и на трите девойки в квалификациите. Разбира се, те са под голямо напрежение, тъй като всяко едно изиграване е значимо за тях, както за квалификациите за многобоя, по този начин и за отборното класиране. ", съобщи Маркова.

" Играха доста съсредоточено. Вложиха доста старания да се приготвят за това съревнование, тъй че считам, че в квалификациите се показаха доста добре и оттук насетне се надявам на следващия ден да покажат най-хубавото от себе си ", добави основният управител на българския тим по художествена гимнастика.

Бранислава Маркова даде по настрана мнение за трите български гимнастички при дамите.

" Първо ще стартира с Боряна. Изключителен старт за нея, макар грешката на топка, която позволи. Тя стартира ужасно мощно съчетанието си. Допусна неточност, тъй като в действителност имаше малко повече мощ, сякаш, само че съм извънредно удовлетворена, че продължи доста добре в надпреварата, както на обръч, по този начин и в днешния ден на бухалки ", стартира тя.

" Елвира е доста мощен играч. Аз считам, че тя също се показа доста добре, само че, несъмнено, е дебютантка и на нея това, което ѝ липсва е опит, тъй че това, което направи през днешния ден ме прави доста удовлетворена ", сподели още Маркова.

" Стилияна също игра доста мъдро, доста деликатно и доста съсредоточено, тъй че съм удовлетворена от всички състезателки ", добави основният управител на българския тим.

Накрая Бранислава Маркова разяснява и триумфите на двете ни представителки при девойките Дара Малинова и Магдалена Вълкова.

" И двете девойки, през вчерашния ден на финалите, играха доста мощно, не позволиха нито една груба неточност. Единствено ни е малко гняв за финала на лента на Дара Малинова, която единствено поради несполучливото изиграване на един от пируетите остана втора, а можеше да завоюва златен орден, само че като цяло и двете девойки демонстрираха доста мощна игра ", приключи тя.

Вижте целия материал във видеото!



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР