Треньорът на Барселона Роналд Куман избухна след изтичането на вътрешна

...
Треньорът на Барселона Роналд Куман избухна след изтичането на вътрешна
Коментари Харесай

Куман: Спрете с глупостите за Меси!

Треньорът на Барселона Роналд Куман избухна след приключването на вътрешна информация за контракта на голмайстора и капитан на отбора Лионел Меси. Още през вчерашния ден вестник „ El Mundo” разкри, че аржентинецът е получил 555 млн. евро – закрепени 138 млн. на сезон, плюс награди по договора си, подписан през 2017 година. Повече от 115 млн. евро са изплатени като бонус за преподписването му и още 78 млн. евро като награда за преданост.

„ Трябва да отбележим какво е направил за този клуб. Той се демонстрира на доста високо качество като футболист от години насам, оказа помощ за спечелването на значими трофеи. Това е най-важното, спрете с този контракт, спрете нелепостите “, съобщи ядосаният Куман за Меси.

„ Трябва да се опитаме да разберем по какъв начин всичко това може да е излязло в пресата, само че аз като треньор и играчите би трябвало да се съсредоточим единствено върху сезона си. Трябва да продължим и да не губим фокуса си. Знаем, че всичко, което е в пресата, е комплицирано и че има хора, които желаят до наранят Барса и Лео. Ако индивидът, който го е направил, е някой от клуба, това е доста неприятно. Ако сте част от този клуб, би трябвало да помагате на индивида, треньорите и играчите. Трябва да мислим за нашата работа и за нашата игра. Ако някой от клуба е направил това, то той няма по какъв начин повече да има бъдеще при нас, Това, което излезе в пресата, е с доста неприятното желание да нарани състезател, който е направил доста за този клуб и за испанския футбол. Той сподели, че е роден победител, тъй като макар случилото се, той оказа помощ на тима. Не се и съмнявах, че това ще бъде по този начин “, добави нидерландският експерт.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР