Тренировки с ЦСКА-София започна камерунският нападател Анатол Абанг, съобщи Топспорт.

...
Тренировки с ЦСКА-София започна камерунският нападател Анатол Абанг, съобщи Топспорт.
Коментари Харесай

Камерунец започна проби в "ЦСКА-София"

Тренировки с " ЦСКА-София " стартира камерунският нападател Анатол Абанг, заяви " Топспорт ". 24-годишният футболист е дошъл на проби по избор на треньора Бруно Акрапович. Абанг е свободен сътрудник, като за последно е играл за молдовския доминант " Шериф " (Тираспол), за който има 10 мача и 6 гола през тази година.

Абанг е някогашен състезател на " Ню Йорк Ред Булс " (25 мача, 4 гола), като американският клуб го е преотстъпвал на датския " Хобро ", финландския SJK и румънския " Астра " (Гюргево). През предходната година е бил в китайския втородивизионен " Нантон ". Има също по този начин 7 мача за националния тим на Камерун.

Привикването на Анатол Абанг за проби идва 10-ина дни, откакто. Ако камерунецът бъде утвърден, той ще се конкурира с още трима нападатели - Али Соу, Ахмед Ахмедов и Джероум Синклеър. Четвъртият - Тонислав Йорданов, е " замразен ", поради проблеми с управлението.

От през днешния ден Акрапович приготвя тима за гостуването против " Клуж " в четвъртък в шампионата Лига Европа. Двубоят е от 22:00 ч. и ще се предава по Българска национална телевизия 1.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР