Тръгваме на битка. Сериозна, професионална футболна битка. На мен ми

...
Тръгваме на битка. Сериозна, професионална футболна битка. На мен ми
Коментари Харесай

"Лудогорец" и ЦСКА излизат в гладиаторска битка за купата

" Тръгваме на борба. Сериозна, професионална футболна борба. На мен ми трябват гладиатори, биткаджии ".

Това съобщи треньорът на ЦСКА Любослав Пенев след успеха с 1:0 против " Черно море " в събота, с която тимът му се приближи на три точки от " Лудогорец " в шампионата. Развоят способства за спомагателното увеличение на интереса към вълнуващата седмица, която следва за двата състава.

" Лудогорец " и ЦСКА ще изиграят два доста значими мача в Разград тази седмица. Довечера в 18.30 ч. първенците одобряват противника си в четвъртфинал за Купата на България, а три дни по-късно е дуелът за състезание.

И двамата треньори оповестиха, че желаят две победи, само че прецизираха, че и вниманието им сега е ориентирано само към мача за купата.



" По никакъв метод нито аз, нито футболистите ще подценим дуела за Купата на България. Ясно е, че мачът за шампионата е от по-голямо значение, само че и срещата за купата има стойност ", сподели Стойчо Стоев.

" ЦСКА е в по-добро спортно-техническо положение от " Левски " сега, само че това не значи, че е по-добър тим. Просто сега ЦСКА са ни най-сериозният ни конкурент ", добави той.

Колегата му Любослав Пенев съобщи: " Ще играем футбол. И ще желаеме да победим посредством футбол ".

И двамата обявиха, че е допустимо поради високите пристрастености да има напрежение и провокации. Пенев посочи, че е задача на футболистите му да работят мъдро и да се защищават от сходни обстановки.



Преди година ЦСКА и " Лудогорец " още веднъж играха в четвъртфиналите, като тогава алените излязоха краен победител. На " Българска войска " те стигнаха до триумф с 2:1 след трогателен мач с продължения.

В Първа лига " Лудогорец " стигна до победа с 1:0 в Разград, а в София дуелът приключи 1:1.

Най-добрият арбитър в България за 2018 година Николай Йорданов ще управлява дуела за купата довечера. Той беше рефер и на последния мач сред двата състава.

Фотогалерия: Емоционалният мач сред ЦСКА и "Лудогорец " >
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР