Mомчетата от Лудогорец до 16 години безапелационно узакониха титлата в

...
Mомчетата от Лудогорец до 16 години безапелационно узакониха титлата в
Коментари Харесай

Лудогорец узакони титлата в Елитната група до 16 години

Mомчетата от Лудогорец до 16 години безапелационно узакониха купата в своята Елитна група два кръга преди края на шампионата. Поводът за горделивост за младите " орли " идва след два полусезона, в които демонстрираха нокти и излязоха напред в класирането с внушаваща голова разлика от 116 попадения и 17 позволени гола в 28 изиграни срещи.

Юношите на Шампиона заслужиха лидерската позиция след следващата победа, този път с 1:0 против Левски (София). Срещата от XXVIII кръг се игра в комплекс " Гнездо на орли ".

Футболистите на Лудогорец U16 сътвориха редица голови обстановки от статични положения и през двете полувремена, като през първата част се разкриха голови благоприятни условия пред Димитър Мрънков. След подновяването на играта разградчани продължиха да преобладават на терена, като няколко пъти юношите на Левски чистиха топката от головата линия. Закономерно Лудогорец поведе в резултата. Победното попадение в срещата бе дело на Мартин Николов, който се разписа за крайното 1:0 от корнер в 81-вата минута.

В предпоследния кръг на Елитната група " орлетата " ще гостуват на Звезденбург в Бургас.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР