Трагедията потресе близки и приятели на почерненото семейство. През деня

...
Трагедията потресе близки и приятели на почерненото семейство. През деня
Коментари Харесай

България Скърби. Ето От Какво Е Издъхнала 24-Годишната Майка Ели Димитрова От Благоевград

Трагедията потресе близки и другари на почерненото семейство. През деня младата майка се чувствала добре, нищо в положението й не подсказвало за здравословен проблем. Около 22,00 часа, по време на вечерята, внезапно младата жена, която била с бебенцето си, паднала и посиняла.

Незабавно с персонален транспорт е превозена в незабавно поделение на благоевградската болница. За случая в среднощ са осведомени от дежурния доктор шефът на МБАЛ – Благоевград доктор Огнян Митев и началникът на незабавно поделение доктор Александър Вакашински. „ Младата жена е призната без витални индикатори, с остра дихателна и сърдечна непълнота, съдбовният край е бил необратим ”, сподели шефът на МБАЛ – Благоевград доктор Огнян Митев.

Той посочи, че околните на умрялата жена са отказали осъществяване на аутопсия за определяне на точните аргументи. Смъртта е настъпила вкъщи и управителният екип е взел решение да почете волята на фамилията. Според медиците евентуално се касае за белодробна тромбемболия, само че е допустимо и солиден инфаркт да е покосил ненадейно младата жена. Черната новина потресе медиците, умрялата жена е внучка на уважавана дългогодишна здравна работничка в МБАЛ – Благоевград.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР