Трагедия на пътя между село Баня и Емона разтърси Несебър

...
Трагедия на пътя между село Баня и Емона разтърси Несебър
Коментари Харесай

Трагедия със загинал 33-годишен мъж край Несебър

Трагедия на пътя сред село Баня и Емона раздруса Несебър през вчерашния ден сутринта. 32-годишният Иван Николов почина неуместно, откакто лекият му автомобил Форд се прекатурна в канавка, написа Флагман.

Трупът на младия мъж е открит на метри от колата му, която очевидно е имала следи от катурване.

Ето какво оповестиха от пресцентъра на ОДМВР-Бургас:

На 31.01.т.г. към 08.17 ч. в Районно ръководство - Несебър е получено известие за пътен случай, зародил в неустановено време на пътя сред с. Баня и разклона за с. Емона – при осъществения оглед в канавката е открит лек автомобил " Форд Експлорер ", без регистрационни табели, благосъстоятелност на 32-годишен мъж от Асеновград.

Автомобилът е с прекъсната регистрация от 31.12.2019 година по член 143, алинея 11 от Закона за придвижване по пътищата/. " Форд " -ът е открит с деформации по цялото купе и забележими следи от катурване. На към 2 метра от автомобила е открит натрупа на 33-годишният несебърлия Иван Николов.

По случая е формирано досъдебно произвеждане. Работата по определяне аргументите за ПТП и гибелта на мъжа, евентуален лидер, продължава от чиновници на Районно ръководство - Несебър.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР