Този трансфер ни изпълва с удовлетворение, защото идва да допринесе

...
Този трансфер ни изпълва с удовлетворение, защото идва да допринесе
Коментари Харесай

Дани Алвеш: За мен футболът е повече от ритане на топка или тичане след нея

" Този трансфер ни изпълва с задоволство, тъй като идва да способства и с нещо отвън футбола. Той идва тук като огромна персона, с голям опит и жадност за победи ", сподели президентът на клуба Леополдо Силва. След като подписа контракта си, Алвеш отиде да се срещне с другите играчи и организира първата подготовка въз основата на Пумас. След това той беше топло посрещнат от членовете на почитател клуба на отбора.

Dani Alves con la equipación de entrenamiento de Pumas UNAM. No es un sueño, no es una broma, no es un simulacro. El jugador más ganador de todos los tiempos competirá en la Liga MX. SEÑOR FICHAJE.
— Invictos (@InvictosSomos)
" Идването тук за мнозина може би е полуда, само че за мен футболът е повече от ритване на топка или бягане след нея. За мен футболът не е спорт, той е нещо, което преобрази живота ми и желая да продължи да трансформира живота на други младежи. Ето за какво одобрих предизвикването да дойда ", сподели бразилецът.

е спечелил шест пъти купата в Испания и три трофея от Шампионската лига с. Той също по този начин има два трофея от и златен орден от Олимпиада с националния тим на Бразилия. Въпреки че е деец, идването на в мексиканския футбол е най-големият трансфер, откогато бразилската звезда Роналдиньо игра за Керетаро през 2014-а. За Пумас е най-известният състезател, откогато германецът Бернд Шустер беше в тима през 1996 година.

Привличането на Алвеш изненада мнозина, тъй като Пумас работи със непретенциозен бюджет през последните години. Клубът завоюва последната си купа в Мексико през 2011 година. Отборът се надява бразилецът да окаже положително въздействие в съблекалнята, където в допълнение към задграничните играчи има млади играчи, на които се залага в бъдеще. " Освен достиженията в моята кариера, обичам да оставям завещание на по-младите хора, с цел да могат да продължат да мечтаят и да се борят за фантазиите си. Именно това е най-голямото доказателство, че всичко в живота е допустимо ", сподели Алвеш.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР