Наставникът на Рома Даниеле Де Роси призна превъзходството на Аталанта

...
Наставникът на Рома Даниеле Де Роси призна превъзходството на Аталанта
Коментари Харесай

Даниеле Де Роси: Срещу Аталанта се играе трудно

Наставникът на Рома Даниеле Де Роси призна превъзходството на Аталанта при провалянето с 1:2 в Серия А. Италианският експерт добави, че Рома би трябвало да следва модела на Аталанта, който се трансформира в тим от средата на таблицата в кандидат за призовите места и постоянен участник в европейските шампионата.

" Първите двадесет минути на второто полувреме изглеждаха сходни на първото полувреме, дузпата ни сътвори илюзията, че можем да измъкнем нещо от този мач. Но истината е, че това беше мач на една врата, еднопосочен трафик. Срещу Аталанта е доста мъчно да се играе. Това е нашето равнище сега, двоумя се, че можехме да създадем повече ", показа Де Роси пред италианските медии.

" Бъдещето? Трябва да следваме същия път, по който в Аталанта са поели през последните години. Преди Гасперини Аталанта се въртеше към средата на таблицата: с течение на времето те работиха по настояванията на треньора и излязоха с устойчива и поредна визия за футбола. " Според мен имаме доста мощен тим, би трябвало да го допълним с характерности, които сега липсват ", добави още той.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР