Губернаторът на Кентъки Анди Бешер определи 14 юни като празник

...
Губернаторът на Кентъки Анди Бешер определи 14 юни като празник
Коментари Харесай

Губернаторът на Кентъки предприема действия по повод празника на 1 юни и срещу дискриминацията, основана на прически

Губернаторът на Кентъки Анди Бешер дефинира 14 юни като празник за чиновниците на щатската изпълнителна власт в четвъртък и разшири отбраната при наемане и претовареност в щата, като забрани дискриминирането, учредена на прически.

Отделните изпълнителни заповеди, подписани от губернатора на Демократическата партия, съставляват последния му контакт с черните поданици на Кентъки, само че също по този начин отразяват рестриктивните мерки на този обсег.

Бешер, считан за изгряваща звезда на Демократическата партия, взе дейностите след опитите да се направи 12 юни общодържавен празник и да се забрани дискриминирането, учредена на прическите, се провалиха в законодателния орган на щата с републиканско болшинство.

„ След години на безучастие взех решение, че към този момент не мога да очаквам другите да направете това, което е вярно “, сподели Бешир, към който се причислиха чернокожи законодатели, до момента в който подписваше заповедите в Капитолия на щата във Франкфорт. те са били освободени - две години след издаването на Прок...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР