Този понеделник териториалната битка в “Игри на волята: България запази

...
Този понеделник териториалната битка в “Игри на волята: България запази
Коментари Харесай

Саботаж в Игри на волята, кой предаде племето си

Този понеделник териториалната борба в “Игри на волята: България ” резервира същото систематизиране на локациите, които племената обитаваха през миналата седмица. Непобедими, Безстрашни и Супергерои минаха със затворени очи през трасе, изпълнено с трудности, водени от един водач. Супергероите изостанаха извънредно доста в първия детайл от играта, което се оказа пагубно за тях. Сините ще се изправят пред несгодите на Дивата река за трета поредна седмица.

Генчо, Джаферович и Виктория се заеха с най-отговорния лидерски пост, който можеше да изведе племето им до победа или да го разгроми. Генчо сподели нужното успокоение и тактически направлява Непобедимите по терена, което им повери ключа от Резиденцията за втора седмица подред. Въпреки първичното си преимущество, Безстрашните стигнаха до финалния пъзел един до друг с алените, само че го подредиха втори и се завърнаха в Стопанството.
-->
По-рано тематиката за саботажа на Мирослава разбуни духовете измежду Непобедимите, които взеха решение, че повече няма да ѝ поверяват виновни позиции, в които може да ги съобщи. На Дивата река пък отпадането на Велислава се оказа минус както за племето, по този начин и за обединението на Виктория и Цветан, които осъзнаха, че остават с един съдружник по-малко. След борбата, неверното систематизиране на позициите и последвалата загуба разединиха Супергероите както в никакъв случай до в този момент. Вината за последното място не беше приета от никого и остана потулена сред най-различни обвинявания.

Изборът на капитан тази седмица се оказа предизвикателство и за трите племена. Непобедимите връчиха знамето си на утвърдилия се водач Генчо, Безстрашните единомислещо взеха решение Филип да ги поведе напред, а при Супергероите Мани имаше решителен глас, с който поддържа личната си кандидатура.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР