Този екзистенциален въпрос има два отговора. Кратък и дълъг. За

...
Този екзистенциален въпрос има два отговора. Кратък и дълъг. За
Коментари Харесай

Що дишаме тази гадост?

Този екзистенциален въпрос има два отговора. Кратък и дълъг.

За наслада на плеймейтките, дано стартираме с дългия.

Дишаме фини прахови частици. Благодаря на вселената, че са фини. Това носи чувство за разкош.

Дишаме по 10 цигари дневно. И пушачи и непушачи гратис. А можеше да се измисли нещо. Нали? Я налог, я някаква удръжка. Защото половин кутия цигари си е два лв. и половина както и да я погледнете. Тази спекулация не върви да е безвъзмездна. Ако се съберат вземанията по тази точка -това е четири милиона лв. дневно. За 10 дни – смятайте какъв брой.

Направо ще има за още една социална поръчка, с цел да ни е още по-хубаво.

Хората били умирали от болести на белия дроб. Те, хората, единствено това вършат. Търсят от какво да умрат, с цел да злепоставят общината. Ако не им се умира, могат да мигрират или да ядат моркови. Да сте чули за заек с бронхит?

Но дано сме съществени.

Не си карайте колите. Вземете си зелен билет. Целия градски превоз, за през целия ден, за 1 лев.

Момент.

Това държание се възпитава. То не се инициира с някакъв зелен билет от един лев.

Направете превоза комфортен и рационално на ниска цена. Наблягам - за тези, които си заплащат. Давам образец. Тричленното ми семейство пътува за две спирки с метрото. Ние не сме римляни и нямаме рождено право на безвъзмезден транспорт. Пътуването прави четири и осемдесет. В двете направления съвсем десетарка. Да го… имате поради, та това е по-скъпо от такси. И несъмнено по-неудобно. Ако щете даже и гратис уиски да се раздава на кръговиден час в метрото.

Общината Софийска? Кой ви кара да вършиме билета с 60 стотинки по-скъп? Какво се промени от това, че билетите нарастнаха? Тези, които пътуват гратис, пътуват гратис и на 10 левови билети. Тези, които си плащаме обаче ни излиза мъчително скъпо. Непрактично. Обидно. Затова си караме колите. Не тъй като сме изверги, а тъй като не можем да ви насмогнем на решенията.

И няма да стане по-евтино като се бичат клипове по малкия екран по какъв начин да не си караме колите. Да се усъвършенстваме. Вече по този начин сме се оптимизирали, че напряко сме некротизирали.

Иначе да. София е в долина, вятърът ни е отговорен, атмосферното налягане и магнитните стихии в частност. Но тези неща не зависят от нас. Ако желаеме предварителна защита на това да дишаме фини прахови частици, върнете билетите на старите цени. А зеления билет си го… ползвайте вие от време на време.

Това беше дългият отговор. Ако плеймейтктите не са задоволени, скърбя. А в този момент късият отговор.

Ако ви е замърсен въздуха… Ми не дишайте, бе. Като няма въздух дишайте… пасти!

Муахахааа…
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР