Бивш заместник-външен министър отправи критики към държавния глава.Партиите имаха стратегии.

...
Бивш заместник-външен министър отправи критики към държавния глава.Партиите имаха стратегии.
Коментари Харесай

Керемедчиев: Радев категорично играе срещу партиите

Бивш заместник-външен министър насочи рецензии към президента.

Партиите имаха тактики. За " Продължаваме промяната " тази тактика беше накъсана от произшествия, които сигурно са инцидентни. Стратегиите им бяха лимитирани - произшествия с огнестрелно оръжие, злополука на НСО, само че също по този начин и от нещо, което една година е фактор в моделирането на публичното мнение по отношение на тях - записи. 

Това разяснява политологът проф. Румяна Коларова в " Денят ON AIR ".
Според нея тактиката на " Продължаваме промяната " е ориентирана към офанзива на служебния кабинет и дейностите му.

Случващото се в България не се разграничава доста от настроенията в останалите европейски страни във връзка с европейските избори, счита някогашният зам.-министър на външните работи Милен Керемедчиев, написа обстоятелства.бг.

" Разделението за мигрантската рецесия е водещо в Европа. В България това се политизира оптимално и се употребява от партиите. Темата за помощта за Украйна също залегна надълбоко в изборната акция на всички партии. Заиграват се тези, които всяват повече страхове в съзнанието на българите ", проучва Керемедчиев пред Bulgaria ON AIR.
Проф. Коларова дефинира като неприемливо непрекъснатото повторение, че България изпраща войски в Украйна.

" Повечето от партиите повтарят, че би трябвало да запазим суверенитета си. Чух заричане по какъв начин ще предоговорим позицията ни в Европейски Съюз. Не може да се предоговори. В акцията има и доста дезинформация ", добави тя.
Президентът Румен Радев се намесва директно в предизборната акция, сподели Керемедчиев: " Възможно е да играе и за себе си. Категорично играе против партиите, които се дефинираха като евроатлантически ".

По думите на политолога има късмет за кабинет след изборите, " в случай че политиците са рационални ".

" Още едни предварителни избори ще бъдат тотална загуба на електорална поддръжка. Всяко наличие в ръководството може да носи негативи ", посочи проф. Коларова.
Керемедчиев разяснява и декларацията за Сребреница: " Това е безсрамие. Изпращаме неправилен сигнал ".

" За Европейски Съюз няма да имаме мощен комисар ", предвижда проф. Коларова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР