TOYOTA ПРАЗНУВА 20 ГОДИНИ ХИБРИДНА ТЕХНОЛОГИЯ И НАД 10 МИЛИОНА

...
TOYOTA ПРАЗНУВА 20 ГОДИНИ ХИБРИДНА ТЕХНОЛОГИЯ И НАД 10 МИЛИОНА
Коментари Харесай

Акценти от участието на Toyota на автосалон София 2017

TOYOTA ПРАЗНУВА 20 ГОДИНИ ХИБРИДНА ТЕХНОЛОГИЯ И НАД 10 МИЛИОНА ХИБРИДНИ АВТОМОБИЛА Пожарна охрана ПЪТИЩАТА НА СВЕТА.
- Toyota показва цялостна гама от 6 хибридни модела и вкарва за първи път в България нова лизингова стратегия за хибридните модели: “Satisfaction Guaranteed” с 6 месеца гратисен интервал и опция за подмяна.
ПРОДУКТОВИ НОВИНИ
- Премиера на актуализирания Land Cruiser 150
- Представяне на всички модели на щанда на марката
- Ексклузивни търговски условия за всички модели и аксесоари
ПРОГРАМА “SATISFACTION GUARANTEED” ЗА ХИБРИДНАТА ГАМА НА TOYOTA.

За първи път в България – лизинг с 6 месеца гратисен интервал и опция за подмяна
20 годишнината на хибридната технология ще бъде отпразнувана по време на започващия тази седмица Автосалон 2017. По този мотив Toyota изненадва клиентите си с неповторимо за българския пазар предложение – стратегия “Satisfaction Guaranteed” за закупуване на хибриден автомобил.
“Satisfaction Guaranteed” e артикул създаден взаимно сред Toyota и Sogelease и съставлява финансов лизинг с рента от единствено 2.72% и неповторими за нашия пазар преференциални условия: без лизингови вноски през първите с 6 месеца на контракта и опция за подмяна в края на шестия месец на хибридния автомобил с стандартен от същия модел. При модел Prius замяната се прави с бензинов Avensis.
Програмата е годна за всички модели от хибридната гама на Toyota: Yaris Hybrid, Auris Hybrid, Auris Touring Sports Hybrid, Prius, Prius+, C-HR Hybrid и RAV4 Hybrid. Минималнаta първична вноска e 20%, a срокът на лизинга е от 24 до 60 месеца.
Застрахователни сътрудници на програмата са Bulstrad, Alianz и ДЗИ като за улеснение на клиента в началото се подписват застраховки Гражданска отговорност за 1 година и Автокаско за 6 месеца на тарифно число 2.6% за Yaris Hybrid, Auris Hybrid и Prius, и 2.98% за C-HR Hybrid и RAV4 Hybrid. Първоначалната лавица Автокаско може да бъде платена на 2 вноски.
В случай, че клиентът реши да се възползва от опцията за подмяна на автомобила платеното самоучастие за хибридния автомобил се резервира и се преизчислява съразмерно към цената на новия бензинов автомобил от същия модел. В случай, че цената на определения бензинов автомобил надвишава тази на хибридния, клиентът доплаща непълен задатък за постигане на същия % самоучастие по отношение на цената на новия бензинов автомобил.
Клиентът заплаща такса регистрация и застраховки Гражданска отговорност и Каско за новия автомобил. Автомобилът се заменя с сключване на съглашение към първичния лизингов контракт, като лихвата се трансформира с новия промоционален лихвен % от 3.23%.
Клиентът е задължен да уведоми Лизингодателя и дилърството на Toyota, от което е закупил автомобила си, за желанието си да упражни правото на подмяна и да направи нова поръчка за разполагаем бензинов автомобил най-малко 30 календарни дни преди приключване на 6 месечния гратисен интервал. Избраният нов автомобил би трябвало да бъде с опция за физическа доставка и регистрация преди приключването на 6-те месеца.
В случай, че клиентът НЕ се възползва от правото си на подмяна и резервира
в началото закупения хибриден автомобил всички условия по подписания лизингов контракт се резервират и лихвеният % остава преференциален за хибриди – 2.72%.
С новото уникалнo предложение, Toyota още веднъж показва своята убеденост във връзка с продуктите си, както и новаторско мислене по отношение на съпътстващите ги услуги.
Специалните лизингови условия важат в композиция с обичайните Хибридна Преференция, 6 години гаранция и 10 години грижа за хибридната батерия.
6-месечният гратисен интервал е най-удобният метод българските клиенти да се уверят персонално и без ангажимент в преимуществата на хибридната технология.
Представителен образец за финансиране на автомобил Toyota Auris HSD 1.8 CVT Luna при изискванията на стратегия Toyota “Satisfaction Guaranteed”:
Условия за финансов лизинг с опция за подмяна на автомобила на 6-ят месец от началото на лизинговия контракт и алтернатива за прекачване на собствеността, посредством лизингодател „ Сожелиз-България” ЕООД: цена на автомобил Toyota Auris HSD 1.8 CVT Luna с включена продуктова такса – 44 004 лева с ДДС; изменчив годишен лихвен % – 2,72%, образуван от 3-мес. EURIBOR + надбавка 2,72% (промяната се регистрира в края на всяко тримесечие); период на лизинговия контракт – 60 месеца; 6 месечни вноски без заплащане на главница и рента, 54 месечни вноски до 379,80 лева с ДДС; стойност на опцията 40% – 17 601,60 лева с ДДС; финансирана стойност (общ размер на кредита) – 35 203,20 лева с ДДС; предплатена вноска (самоучастие) 20% – 8 800,80 лева с Данък добавена стойност, ГПР с включени общи разходи– 10.26%; общи разноски по заема: 1) еднократна такса ръководство 1.5% – 528,05 лева с Данък добавена стойност, 2) разноски за застраховки в ЗД " Булстрад ": „ Пълно автокаско” (на 1 вноска), за първите 6 месеца – 1 166.90 лева при тарифно число 2.652%, ": „ Пълно автокаско” (на 1 вноска) за идващите 6 месеца 1050,29 лева при тарифно число 2,652%,за идната една година при тарифно число 4.386% и " Гражданска отговорност " (ежегодно) – 235.74 лева за 1-та година, 3) налог МПС (ежегодно) – 139 лева за 1-та година, 4) лихви за целия интервал – 2 727.95 лева, 5) други еднократни първични разноски: Регистрация в КАТ (вкл. комплект КАТ) - 250.00 лева.; Общо дължима сума, включваща такса ръководство, предплатена вноска, главница, лихви и всички свързани с заема първични и годишни разноски (в това число застраховки и налог МПС за целия интервал на кредита) – 57 082,76 лева Замяната на автомобила, както и смяна в лихвения % или разноските по заема може да докара до по-високи ГПР и общо дължима сума.


Със своя над 65 годишен опит в офроуда, Land Cruiser продължава да бъде неповторим с умеенето си да комбинира изключителните си качество, устойчивост и надеждност с несравними офроуд благоприятни условия и още по-високо равнище на разкош, улеснение и авторитет.
НОВОТО В МОДЕЛА:
- Обновен интериор и екстериор
- Toyota Safety Sense системи за дейна сигурност
- Нов Torsen LSD заден диференциал
- Отопляемо челно стъкло и дюзи на чистачките
- Нови, спомагателни функционалности на системите Multi-Terrain Select (MTS) и Multi-Terrain Monitor (MTM)
- Нов 8 “ екран на навигационната осведомителна система и нов 4.2 “ мултиинформационен екран на приборното табло
- Нови 19 “ джанти
Land Cruiser се продава в над 190 страни по света (най-разпостранен измежду всички модели на Toyota) и неговите несравнимиофроуд благоприятни условия са му спечелили непоклатима известност на един от най-солидните и надеждни 4x4 коли в света, и го вършат най-продаваният модел в сегмента в над 10 европейски страни.
Новият Land Cruiser 150 продължава да затвърждава репутацията си посредством своя освежен, по-модерен и стабилен екстериор, по-изискания, удобен и първокласен интериор, както и с подобренията в динамичните индикатори и улеснение на ръководството, както на пътя, по този начин и отвън него.
С нова класификация на контролните бутони, Land Cruiser показва и ново инструментално табло, включващо огромна 8-инчова мултимедийна и навигационна система Toyota Touch® 2 with Go, табло вид Optitron, както и 4.2” мултиинформационен екран с ръководство от кормилото.
Комфортът е нараснал посредством потреблението на вентилирани предни седалки, отопляеми задни седалки, обособен надзор на климатичната система за задните места, отопляемо електрическо челно стъкло, подгреваеми дюзи на чистачките, накланящи се при заден ход странични огледала.
На европейския пазар новият Land Cruiser 150 се предлага с 2.8-литров D-4D турбодизелов мотор с мощ от 130 kW/177 к.с.
Комбинацията от високоустойчива на деформации и неповторима в сегмента структура вид „ купе-върху-шаси “ и забележителното равнище на асистиращи механически системи в помощ на лидера са от основно значение за ненадминатите офроуд благоприятни условия на Land Cruiser. Подпомагащи даже и неопитните водачи да реализират максимума от опциите на Land Cruiser за придвижване по всевъзможен терен, тези системи вършат автомобила един от най-развитите в техническо отношение, безвредни, доставящи наслаждение и лесни за ръководство 4х4 коли в целия свят.
Офроуд опциите на новия Land Cruiser са изведени до ново, по-високо равнище, посредством избора на три разновидността на задния диференциал – отворен, заключващ се и новия Torsen LSD диференциал с лимитирано превъртане.
Системата за избор на придвижване по разнообразни настилки (Multi-terrain Select System, MTS) е в допълнение усъвършенствана посредством въвеждане на автоматизиран режим, който задейства функционалността Crawl Control. Функцията за наблюдаване на външната среда Multi-terrain Monitor (МТМ) е разширена с прибавянето на аспект под пода (Underfloor View), челен ротационен аспект (Front View Rotation), Панорамен аспект и широокоъгълен аспект зад автомобила (Wide Rear View).
Обновеният Land Cruiser 150 в този момент към този момент е оборудван със системите за сигурност ‘Toyota Safety Sense’ (за разновидностите с автоматизирана скоростна трансмисия), които включват система за попречване на преден конфликт Pre-Collision System (PCS) с различаване на пешеходци, адаптивен круз надзор (ACC), сигнализация за овакантяване лентата за придвижване Lane Departure Alert (LDA), автоматизирано превключване на къси-дълги светлини (AHB) и помощник за пътни знаци (RSA). Другите технологии за сигурност включват екран за „ мъртва точка “ Blind Spot Monitor (BSM) със сигнализация за напречен трафик при заден ход (RCTA) и нова, автоматизирана функционалност на системата за следене налягането в гумите (TPWS).

Prius – Флагманът на хибридната технология
Актуалното четвърто потомство на Prius се основава на мощните страни и достиженията на своите прародители и се стреми да откри нови критерии за спестовност на гориво, излъчвания и успеваемост. Всеки следващ Prius е постигнал усъвършенствания в тези области, само че новият модел има за цел да направи максимален скок.
Задвижван от последно потомство пълнохибридна система на Toyota, Prius отбелязва забележителен прогрес в икономията на гориво на автомагистрали и обезпечава доста по-удовлетворяващо шофиране. Ускорението е по-гладко и по-чувствително и при по-високи скорости е по-тихо с осезаемо линейно чувство.
Динамичните благоприятни условия на новия автомобил се коренят в потреблението на първата платформа Toyota New Global Architecture (TNGA). Тя придава на автомобила по-нисък център на тежестта за по-добра реакция при работа и непоклатимост.
А на пътя Prius IV е толкоз разпознаваем, че притежателят му няма по какъв начин да не бъде видян.
Yaris – Първият в сегмента със системи за сигурност Toyota Safety Sense като стандарт
Yaris е неповторимо предложение в B-сегмента. Единствено той дава на клиентите хибридно задвижване и опция клиентите да се любуват на гладкото, умерено и интуитивно шофиране, което предлага потвърдената хибридна технология на Toyota.
На щанда по време на ревюто ще видите атрактивния фейслифт, стартиран на пазара през 2017 година - с освежен дизайн и усъвършенствания, свързани с в допълнение обезшумяване на купето при хибридно задвижване, както и нов 1.5-литров бензинов мотор. Технологиите за дейна сигурност Toyota Safety Sense са към този момент част от общоприетото съоръжение на модела.
Auris – Най-продаваният хибрид в гамата на Toyota
Проектиран, конструиран и издигнат в Европа, Toyota Auris се трансформира в един от най-популярните играчи в европейския сегмент C, като дава на своите клиенти неповторим избор сред бензиново и хибридно задвижване. Пълнохибридното задвижване е конструирано по този начин, че да отстрани потребността бензиновият мотор да работи през множеството време при шофиране в града. Auris е и най-продаваният хибриден автомобил в България през 2016 година. Хората, които го купуват го дефинират като „ повсеместен войник “ – пестелив в града и удобен на дълъг път. Просторен за независимо шофиране, подобаващ за фамилии с деца и разумен избор за длъжностен автомобил. В комби модификацията Auris Touring Sports получавате още по-щедро багажно пространство.
RAV 4 – Хибрид 4x4
Хибридната система за задвижване при RAV4, комбинира 2,5-литров бензинов мотор с цикъл на Atkinson и мощен електромотор. RAV4 Hybrid се предлага както във вид с предно задвижване и задвижване на четирите колела. Вторият електромотор, инсталиран на задния мост, обезпечава на RAV4 Hybrid AWD електрическо задвижване на четирите колела E-Four, което предлага нараснало сцепление и потенциал за изтегляне от 1650 кг. Съчетавайки динамичен жанр, високо качество на интериора и качества на същински SUV, RAV4 Hybrid е най-мощната версия на RAV4, продавана в миналото в Европа.
Toyota C-HR – Дизайн и технология в едно
С дизайн, отличаващ го както от останалите модели на Toyota, по този начин и в личния му сегмент, пионерът Toyota C-HR – или Coupé High-Rider – въплъщава решителността на Акио Тойода да насърчава дизайнерската независимост и инженерно нововъведение, за реализиране на грабващ погледа дизайн и несравнимо наслаждение от шофирането.
Определян като революционен за автомобилната промишленост, лансираният през 2017 автомобил ще зарадва и посетителите на Автосалон 2017.
Toyota C-HR разполага с набор от мотори, които са предопределени да доставят удоволствието и насладата от шофиране, което неговите клиенти чакат. Най-добре това показва неповторимото за сегмента пълнохибридно задвижване, характерностите на което подсигуряват непрестанно наслаждение от шофирането и извънредно невисок разход на гориво от 3.8 л/100 км.


ПРЕМИЕРА ЗА БЪЛГАРИЯ:
ИЗЦЯЛО НОВИЯТ LEXUS LC 500 / LC 500h
Дизайнът, динамичността и качеството на направа в LC 500 / 500h нареждат автомобила като един от флагманите на Lexus
Луксозното купе има новата архитектура на марката, която дава обещание изключителнo показване и динамичност
Символ на еволюцията в създаването на коли, LC съставлява връх в взаимната работа сред дизайнерските и инженерни екипи
Футуристичното GT купе Lexus LC 500 / 500h ще направи своя дебют в България на щанда на Lexus в границите на Автомобилен Салон София 2017, единствено 2 месеца след старта на продажбите на модела в Европа.
LC бележи началото на нов стадий в развиването на марката Lexus. В това първокласно флагман-купе се съчетават инженерно съвършенство и изразителен дизайн, които слагат нови стандарти за динамичност, жанр и качество на направа.
LC e основан въз основата на напълно нова настройка на задно предаване и е точно надъхан за върхово ръководство, което дава обещание страст зад кормилото, както в никакъв случай до в този момент. Вдъхновен от спечелилия няколко оценки LF-LC първообраз, който направи своята премиера през 2012, LC е самобитна сцена на невиждани достижения.
Разбивайки стериотипите в промишлеността, инженерите и дизайнери на Lexus работиха неуморно, с цел да трансфорат LC от спиръща дъха идея в действителност. Точно като международно известния суперавтомобил LFA, LC също бе основан от майстори-занаятчии TAKUMI. Техният над 20-годишен опит им разрешава да откриват даже най-малките недостатъци.
При създаването на автомобила, Lexus направи всичко допустимо да резервира оптимално истинския концептуален дизайн на LF-LC, представяйки флагман-купе с коренен дизайн и отличителни Lexus форми. Това, което се намира под красивите форми, е също толкоз впечатляващо – LC е първият модел на марката, който употребява платформата Lexus Global Architecture – Luxury (GA-L), която обезпечава невисок център на тежестта и оптимално систематизиране на тежестта. Това способства за извънредно пътно държание и непоклатимост, които чакат клиентите от влиятелно купе.
LEXUS LC 500
Мощността към задните колела в LC 500 е поверена на потвърдения, високооборотен 5.0-литров V8 мотор, прочут от RC F и GS F. Атмосферният задвижващ елемент бе определен заради плавната, линейна реакция на газта и осъществявания с страст тон при ускоряване. Изцяло алуминиевият V8 мотор с 32 клапана генерира 477 к.с. и 540 Нм въртящ миг.
Предаването на въртящия миг към задните колела е поверено на първата в света 10-степенна автоматизирана трансмисия, вградена в лускозен автомобил, с време за промяна на предавки, сходно с това на трансмисия с два съединителя. Комбинацията от високотехнологична платформа и задвижване обезпечават на LC 500 динамичност и ръководство, необикновени за четириместно купе и ускоряване 0-100 км/ч под 4.7 секунди.
LEXUS LC 500h
Изцяло новият LC 500h минава откритите граници на познатата хибридна технология и отива по-далеч, представяйки първата в света система Multi Stage Hybrid. Технологията съчетава 3,5-литров бензинов V6 мотор и хибридна трансмисия с два мотор-генератора, след която е прибавен четиристепенен редуктор. Общият резултат е 10-степенна хибридна автоматизирана трансмисия, която предава систематичната мощ 359 к.с. към задните колела. Резултатът е по-бърза и директна реакция при подаване на газ – качество, което елементарно се отличава при тръгване.
Комбинацията от високотехнологична платформа и революционното хибридно задвижване Multi Stage Hybrid обезпечават на LC 500h динамичност и ръководство, съвсем равностойни на бензиновата V8 версия на модела – ускоряване 0-100 км/ч под 5.0 секунди.
Системата Multi Stage Hybrid обезпечава голям брой преимущества във връзка с реакцията при подаване на газ, придвижването с висока скорост при ниски обороти на мотора и опцията за придвижване с висока скорост с изключен мотор – до 140 км/ч. В същото време, цялостната горивна успеваемост и излъчвания са усъвършенствани в изискванията на запазване на запазената марка на всички хибриди Lexus – плавна, тиха и изтънчена работа.
Сподели с товите другари
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР