Той открил тази тайна бележка няколко месеца по-късно, когато намерил

...
Той открил тази тайна бележка няколко месеца по-късно, когато намерил
Коментари Харесай

Той заплакал като дете, щом видял предсмъртното писмо от майка си, страдаща 20 г от деменция

Той разкрил тази загадка записка няколко месеца по-късно, когато намерил сили да подреди нещата на починалата си майка.

Джейсън Х., прочут на всички в платформата като Pyrojodge, споделил своята тъжна история с потребителите на платформата Reddit.

Той разкрил, че повече от 20 години се е грижил за майка си, която е развила деменция. Наскоро тя изцяло се отказала и към този момент не можела да поддържа връзка с него.

Джейсън даде всичко от себе си, с цел да я защищити от ковид и те оживели през първата вълна, само че по време на втората трябвало да отиде в болница – и там се заразила.

Тя се стопила мигновено, а индивидът бил изцяло безутешен.

Няколко месеца по-късно той намерил сили да подреди движимостите й и там разкрил скрито известие от майка си.

Макар към този момент тя да не разбирала обикновени неща от всекидневието, съумяла да напише: „ Последна воля и наследство. Вярвам ти и те обичам! “

Съобщението й трогнало интернет потребителите, които изразили съболезнованията си към Джейсън.

„ Деменцията е непоносима за всички. Толкова скърбя, че вие ​​и майка ви трябваше да преминете през това. “, написал консуматор с ник PahTayTur.

„ Съчувствам извънредно на тези, които са покрай хора с деменция. Губиш обичаните си хора два пъти: първо, когато спрат да те разпознават, а по-късно, когато си тръгнат вечно. “, добавил I_kwote_TheOffice

„ През последните дни на майка ми се грижех за нея в приют и това напряко ми разруши сърцето. Страхувах се, че я боли, само че тя даже не можеше да го каже – толкоз не беше на себе си “, разкрива консуматор с име PM_ME_UR_HIP_DIMPLES.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР