Ръководителят на Луганската народна република Леонид Пасечник твърди, че ударът

...
Ръководителят на Луганската народна република Леонид Пасечник твърди, че ударът
Коментари Харесай

Украйна удари руска петролна база в Луганск с ракети ATACMS

Ръководителят на " Луганската национална република " Леонид Пасечник твърди, че ударът по петролна база в Луганск довечера е бил нанесен с ракети ATACMS. Това оповестиха съветски Telegram канали. 
 

 
Украинските управляващи и военни към момента не са споделили нищо за удара. През април Съединени американски щати трансферираха на Украйна нова партида ракети ATACMS с обхват на деяние до 300 км. Руски източници разгласяват фотография, на която съгласно тях се вижда откъс от ракета ATACMS, поразила петролна база в Луганск.
 
По предварителни данни вследствие на ракетния удар са потърпевши петима чиновници въз основата. Те са изпратени в болница.
 
" В резултат на удара са развалени електропроводите, къщите в региона на петролната база са отчасти изключени от електрозахранването. Гори газопровод с високо налягане. В потушаването на пожара вземат участие всички лугански подразделения на Министерството на изключителните обстановки ", - се показва в известието на ръководителя на тъй наречените " Луганска национална република " Леонид Пасечник.
 
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР