Loose Women, Good Morning Britain, This Morning и Lorraine са

...
Loose Women, Good Morning Britain, This Morning и Lorraine са
Коментари Харесай

ITV свиква кризисна среща с Loose Women, GMB, This Morning и Lorraine, които всички са `в беда`

Loose Women, Good Morning Britain, This Morning и Lorraine са изправени пред договаряния за рецесия, защото са наранени от голям спад в феновете.

Дневните излъчвания са изправени пред заледяване на заплатите и загуба на работни места, до момента в който шефовете на ITV се пробват да компенсират финансовите вреди, породени от спада в рейтингите. Твърди се, че телевизионният оператор е подхванал фрапантни ограничения като метод да понижи разноските за някои от най-големите си излъчвания. Съобщава се, че по-кратките тримесечни контракти могат да бъдат желани вместо дълготрайни покупко-продажби за личния състав, до момента в който свободните специалности могат да бъдат съкратени.

Ежегодното им лятно шоу ITV, при което най-големите звезди на мрежата се събират, с цел да пуснат косите си, също може да бъде прекъснато. Съобщава се, че е провела срещи от дневния началник на ITV Ема Гормли, с цел да заяви новините, засягащи четирите водещи излъчвания. Твърди се, че чиновниците на Loose Women, Good Morning Britain, This Morni...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР