Това трябваше да бъдат политически консултации относно съставянето на редовно

...
Това трябваше да бъдат политически консултации относно съставянето на редовно
Коментари Харесай

Илиян Василев: Радев не иска правителство, той е част от проблема!

" Това трябваше да бъдат политически съвещания по отношение на съставянето на постоянно държавно управление. Нищо от това не видяхте. Което значи, че пред Радев тази тематика не стои. " Така разяснява консултациите с Демократична България на " Дондуков " някогашният ни дипломат в Русия Илиян Василев.

" От тук има две следствия - или той не чака да има държавно управление, или не чака Демократична България да играе някаква роля в него. Доколкото Демократична България е обвързвана с Политическа партия - то и двете партии, съгласно Радев не са почтени за диалог по тематиката ръководство на България с президента.
 
Защитата на служебното държавно управление е патетична, или по-скоро патологична, което значи, че Радев има ясна визия, като се вземат и внушенията за финален мандат след Нова Година, че през март ще има избори.  Ерго той ще ръководи.

Радев имаше задача по-скоро да уязви Демократична България и по подразбиране Политическа партия, в сравнение с да води договаряния. Първо, загатна, че не търпи " дилетанти " да му дават ум за армията. Тук аз бих го контрирал, тъй като си разрешава прекомерно доста. След това два пъти се върна на офанзива против Иво Мирчев за апела му да се водят договаряния с Нидерландия за Ф-16. Иво е 100 пъти прав, тъй като фактът, че сме опрели до Нидерландските Ф-16 не поради Демократична България, а поради мълчанието на Радев и нищоправенето на Борисов, който пропусна преди този момент да вземе /както направиха румънците/ сходни самолети от Португалия и Норвегия. Къде спа президента Радев? Или той има единствено бутон Грипен?

Изобщо опитът да се трансферира върху Демократична България отговорността за положението на армията подценява очевадния факт, че от 2017 година Радев е ГЛАВНОКОМАНДВАЩ.

Наивно е да се нападна министъра на енергетиката Росен Христов пред Румен Радев, откакто е ясно, че точно Радев управлява изкъсно всяка стъпка на този министър. Катамаранецът е просто пионка, бушон, който ще изгърми. Договаря съветски газ, пази ползите на Лукойл и на Росатом.

Последно - Радев води и ще продължава да води идеологически борби и ще направи всичко допустимо, във взаимоотношение с Борисов и Пеевски, да се изолират Политическа партия и Демократична България от властта.

Едно от положителните попадения на Христо бе напомнянето за тези среща на Консултативния съвет по национална сигурност преди 24 февруари и, че Радев и подчинените му служби са подвели членовете на КСНС с повтарянето на съветските опорки на този съвет, че Русия няма да нападне Украйна.

Очакванията на делегацията на Демократична България, че срещата ще мине в потребен и сериозен спор се сринаха. Крайно време е да се разбере, че Радев е част от казуса, не от решението.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР