Възраждане София откри своята кампания за европейски и парламентарни избори

...
Възраждане София откри своята кампания за европейски и парламентарни избори
Коментари Харесай

Винаги ще бъдем зад нашите избиратели, казаха от „Възраждане“ на откриването на предизборната кампания в София

Възраждане " София откри своята акция за европейски и парламентарни избори в Западен парк.

Стотици присъстващи се любуваха на национални песни в осъществяване на отбор " Елбетица " с диригент Милена Андреева, които откриха празничната стратегия. Голямо усещане на хората направиха цветните банери с достоверни български шевици.

„ Целта на „ Възраждане " не е просто да влезе в Парламента. „ Възраждане " има доста по-големи цели. Ние желаеме да наложим политика, която е значима за нашата страна, за нашето бъдеще, за нашите деца. Гордеем се, че след 35г. доказахме, че има политическа мощ, която не предава своите гласоподаватели. ", сподели заместниик ръководителят на „ Възраждане " Цончо Ганев, който е лидер на листата в 23 МИР София.

Той показа и за множеството борби, които е водил един до друг със своите съидейници и тези, които предстоят оттук насетне. Част от целите, които изброи бяха постоянна енергийна самостоятелност на България, и връщането вкъщи на нашите сънародници, разпръснати по света.

Сред формалните лица бяха и Станислав Стоянов - лидер на листата за Европейски парламент, третата в листата Рада Лайкова и Александър Алексиев и Сергей Махаев, Веселин Киров и Тамаш Секереш- също претенденти за евродепутати.

Стоянов изрази ясната позиция на „ Възраждане " за изцяло реформиране на политическата система в Европа, като акцентира, че финансовата самостоятелност на България и запазването на лв., ще бъде главен приоритет.

На въпроси на жители отговаряха Маргарита Махаева, Йордан Тодоров, Панайот Бориславов, които са претенденти за народни представители от листата на „ Възраждане " за 50 Народно заседание.

„ Възраждане " е с N12 в бюлетината

Купуването и продаването на гласове е закононарушение

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР