Това са онези дрехи, които винаги ще имат завоювано място

...
Това са онези дрехи, които винаги ще имат завоювано място
Коментари Харесай

З незаменими съкровища в зимния гардероб

Това са тези облекла, които постоянно ще имат завоювано място в сбирките ни. Носим ги с всичко и във всеки един миг от деня. По време на среща с другари или на път за офиса. На разходка в парка или за уикенд в планината. Винаги на мода и постоянно значими за положителния ни жанр.
Винаги настоящи
Boyfriend или mom jeans, моделът зависи от настроението и визията, която сме си наумили. Но дънките са безконечна константа в дрешника ни. И разчитаме на нея както за празненство, по този начин и в всекидневието. Искаме единствено да ни стои безупречно и да извайва уместно силуета ни.

А за компания на дънките хвърляме око в последните сбирки с дамски якета на обичаните ни марки. Защото класическият деним и съвършеното му синьо се нуждаят от едно хубаво пухено яке за свършек.

Останалото е добър пуловер, първокласен тишърт и копринена риза. Няколко детайла, които с чифт дънки образуват безчет сполучливи съчетания.
Какво да бъде якето
Колкото по-издръжливо и топло, толкоз по-добре! За да бъдем подготвени за завършения във всевъзможни условия и когато и да е.

И въпреки всичко хвърляме взор на настоящите трендове за мъжки якета, с цел да сме уверени, че изборът ни ще подхожда на останалата част в дрешника ни. Спортните бомбъри се завръщат стремително. Но кожените якета не отстъпват и крачна обратно в незаменимите модели за сезона. Печелят ни с пухкава подплата и неизброими благоприятни условия за комбинации.

Плътните модели от деним също са алтернатива, от която на драго сърце се възползваме. Носим ги както с панталони в подобен колорит, по този начин и с контрастни дънки за по-ефектно комбо.

Дънките и якетата са основата, на която стъпва зимният ни дрешник, по тази причина избираме да имаме повече вариации, с които да боравим и да съчетаваме.

Плетивата също са значима и неразделна част от стила ни през студените месеци. Обръщаме внимание на състава на облеклата ни и залагаме на модели с повече вълна и други топли съставни елементи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР