Това са новите властелини на центъра на Варна, сигнализират варненци,

...
Това са новите властелини на центъра на Варна, сигнализират варненци,
Коментари Харесай

Това ли са новите властелини на центъра на Варна?

Това са новите властелини на центъра на Варна, алармират варненци, като изпратиха фотография до Varna24.bg , от която се виждат 9 кучета, които умерено са завзели полянка в градинката " Севастопол “.

Проблемът с безстопанствените кучета обаче се таи в неналичието на отговорност на дадени поданици на града. Той датира от доста години и е нерешим, до момента в който не се промени манталитета на хората. Колкото и общината да заделя средства за кастрация, то популацията не изчезва, до момента в който има хора, които изхвърлят кученца на улицата.

Увеличение на безстопанствените кучета от години има през пролетния интервал, когато се развъждат, и някои варненци вземат решение казуса с по-големия брой родени кучета, като ги изритват на улицата, и през есента – когато хората се завръщат от крайградските вили и пускат кучетата на независимост.

За благополучие глутницата, която е завзела градинката " Сeвастопол “, е миролюбива. Туристи даже снимат припичащите се на слънце животни за спомен от визитата си в морския град, изясняват още в сигнала си до нашата медия варненци.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР