Това са лични решения на г-н Трифонов или на някой

...
Това са лични решения на г-н Трифонов или на някой
Коментари Харесай

Деси Атанасова обвини Трифонов в задкулисие

" Това са персонални решения на господин Трифонов или на някой от задкулисието, който му дава репликите и му написа постовете, тъй като от 4 април до момента господин Трифонов в се появи за малко “.

Този коментар направи ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова във връзка новината, че „ ИТН “ ще върнат мандата за сформиране на държавно управление, незабавно откакто го получат от президента, която водачът на партията разгласи във „ Facebook “, заяви bTV.

„ Доколкото знам карантината на господин Трифонов изтече, доста по-добре щеше да бъде за неговите гласоподаватели той персонално да носи отговорност, а не да праща сложено лице незнайно със своя политически опит. Поздравления за нейните спортните триумфи, само че кой предложи тази дама и след какъв брой време “, разяснява Атанасова във връзка номинирането на международната шампионка по шах Антоанета Стефанова за министър председател от Има Такъв Народ.

„ Очаквахме, че ще се поеме отговорност от „ ИТН “. Всички причини, че не срещат поддръжка в Народното събрание и не стигат до гласовете, нужни за съставяне на държавно управление са изгубени от всякаква логичност, тъй като надали не всички партии в Народното събрание демонстрираха поддръжка към Има Такъв Народ за сформиране на държавно управление “, сподели Атанасова.

" Днес внесохме искане за оповестяване на противоконституционно на решението на Народно събрание, както и искане за тълкувателно решение за законността на мораториума. Имаме и в допълнение искане за експедитивност на произнасянето, защото има текст от решението във връзка с лечебните заведения, което е извънредно мъчно в положение на пандемия лечебните заведения да се оправят със възбраната да не разполагат с движимото и недвижимото имущество “, заяви Атанасова.

Според нея имаме груба интервенция в прерогативите на изпълнителната власт, което опонира на правилото на разделянето на управляващите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР