На заседание на Национален съвет днес БСП ще определят листите

...
На заседание на Национален съвет днес БСП ще определят листите
Коментари Харесай

Очаква се днес БСП да обяви водачите на листите си за избори 2в1

На съвещание на Национален съвет през днешния ден Българска социалистическа партия ще дефинират листите си за вота две в едно. На пленума партията ще реши кои от 100-те номинирани от общинските структури, ще влязат действително в листите.

Най-вероятно евролистата ще бъде управлявана от Кристиан Вигенин. Втори в листата ще бъде Румен Гечев. Пред публицисти той удостовери, че е номиран.

" За всички българи, които са в европарламента би трябвало девизът да бъде " Достойна България в мощен Европейски съюз ". Тоест първата работа е да се държим почтено и втората е да убеждаваме другите сътрудници право на решения, които ще бъдат потребни за всички ", сподели Румен Гечев от Българска социалистическа партия.

Петър Мутафчиев, някогашният транспортен министър от Българска социалистическа партия съобщи, че " би трябвало незабавно обединяване в лявото с всички леви обединения.

" Оптимизмът в никакъв случай не трябва да ни напуща, и управлението в никакъв случай не би трябвало да прави по този начин, че да убива този оптимизъм в нас, тъй като това е неприятното и ги приканвам бъдете малко хрисими. победи, които показват в София не са победи, те са падения ", изясни Петър Мутафчиев от Българска социалистическа партия.

Кои ще са водачите на листите и за двата вота ще се разбере още през днешния ден.

Вицте повече в директното включване на Десислава Маркова


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР