Това са двамата политици, които се познават добре, но нямат

...
Това са двамата политици, които се познават добре, но нямат
Коментари Харесай

Доц. Антоний Тодоров: Между Путин и Байдън няма лична симпатия

Това са двамата политици, които се познават добре, само че нямат висока политическа съгласуемост поради различията по цялостен набор от въпроси. Малко са точките, по които може да се реализира единодушие. Все отново срещата е крачка към повече позитивизъм сред двете страни.

Това съобщи журналистът Валери Тодоров в студиото на утринния блок на бТВ.

Путин е много отракан политик, а Байдън наподобява по-резервиран. Между тях няма персонална благосклонност, разяснява доцент Антоний Тодоров. Според него не наподобява да има доближаване по тематиката Украйна: „ Посланието, което искаше да насочи към Байдън е: Вие имате ползи, само че ние тук ще се разправяме с други. От друга страна Байдън не премълча най-важните тематики – приказва за Навални “.

„ Има един прикрит подтекст: Байдън сподели, че американския бизнес би се отворил, в случай че се решат някои въпроси. Има поради Източната банка и Майкъл Калви, който е под домакински арест. Това е основната фигура, която Байдън има поради “, сподели Валери Тодоров.

Журналистът не чака смяна в позицията на България по казуса със Северна Македония: „ Да нареждаме враждебна на България страна в Европейски Съюз би било безразсъдно “. „ Трябва да е ясно, че признаваме Северна Македония като самостоятелна страна и самостоятелна нация “, приключи доцент Тодоров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР