Това обяви Цвети Разложка пред bulgarianews.bg. Конкурсът трябваше да се

...
Това обяви Цвети Разложка пред bulgarianews.bg. Конкурсът трябваше да се
Коментари Харесай

Международният конкурс Lady Universe ще се проведе в началото на лятото

Това разгласи Цвети Разложка пред bulgarianews.bg. Конкурсът трябваше да се организира през есента на предходната година, само че заради пандемията от Covid-19 провеждането му се отсрочи.


От меродавен източник научихме, че тази година броят на девойките, които ще вземат участие, ще бъде над 40. Сред по-популярните представителки на страни са Гамбия, Република Саха, Казахстан, Австрия, Германия, Индия и други Както всяка година състезанието ще се организира в 3 кръга, а девойките ще бъдат оценени от интернационално жури.



В края на 2020-та година бе определена и победителката от онлайн гласуването в обществената мрежа Instagram. Гласуването бе извънредно оспорвано, а вотът бе доста непосредствен. Победителката от онлайн гласуването е Емилия Иванова, която е претендентка от Украйна. В момента Емилия живее в България и се занимава с маркетинг. Тя не крие насладата си от успеха, като споделя, че не е очаквала. Допълва, че това е прелестен свършек на странната 2020-та година, която изпратихме.



Официален,,Instagram” профил на състезанието:
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР