Семействата на 19 от жертвите на стрелбата в основното училище

...
Семействата на 19 от жертвите на стрелбата в основното училище
Коментари Харесай

Семействата на жертвите на стрелбата в училище Uvalde съдят щатската полиция на Тексас за реакция

Семействата на 19 от жертвите на стрелбата в главното учебно заведение Uvalde в Тексас оповестиха правосъдно дело против близо 100 чиновници на щатската полиция, които са били част от неправилния закон отговор на правоприлагането.

Семействата споделиха в изказване, че са се съгласили и на съглашение за два милиона $ с града, съгласно което градските водачи дадоха обещание по-високи стандарти и по-добро образование за локалната полиция.

Съобщението пристигна два дни преди двегодишнината от една от най-смъртоносните стрелби в учебно заведение в историята на Съединени американски щати.

Деветнадесет четвъртокласници и двама учители бяха убити на 24 май 2022 година, когато въоръжен младеж нахлу тяхната класна стая в началното учебно заведение Роб и започнаха да стрелят.


Съдът е последният от няколко, които търсят отговорност за реакцията на правоприлагащите органи. Повече от 370 федерални, щатски и локални чиновници се събраха на местопроизшествието, само че изчакаха повече от 70 минути, преди да се изправят против стрел...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР