Това обяви председателят на ПГ на партията Георги Свиленски"Утре, четвъртък,

...
Това обяви председателят на ПГ на партията Георги Свиленски"Утре, четвъртък,
Коментари Харесай

БСП връща в четвъртък мандата неизпълнен

Това разгласи ръководителят на ПГ на партията Георги Свиленски

"Утре, четвъртък, ще върнем мандата на президента Радев като несбъднат. ГЕРБ, Движение за права и свободи, Има Такъв Народ и "Възраждане " не желаят да има закони, не желаят да има КЕВР, желаят да има безпорядък и безвластие. "

Това съобщи ръководителят на ПГ на "БСП за България " Георги Свиленски на брифинг в Народното събрание, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Опасността, която следва пред страната от през днешния ден нататък е на тези, които не поддържаха България да има работещо държавно управление. ГЕРБ, Има Такъв Народ, Движение за права и свободи и "Възраждане " саботираха и извадиха от програмата на Народното събрание законодателната стратегия, препоръчана на Българска социалистическа партия.

"Възраждане " са патерица на ГЕРБ, а Има Такъв Народ на Движение за права и свободи, съобщи още Георги Свиленски, след разразилия се по-рано в пленарна зала скандал.

В този парламент няма антикорупционно болшинство, а има представители на тези, които желаят да се възползват от корупцията, съобщи още Георги Свиленски.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР