Това е най-странният съвет, който някога съм срещал, но реших

...
Това е най-странният съвет, който някога съм срещал, но реших
Коментари Харесай

Замразен течен сапун по съвет на списанието и какво се получи от него

Това е най-странният съвет, който в миналото съм срещал, само че взех решение да го опитам. И резултатът доста ме зарадва.

След като подредих остарели списания и хвърлих къс взор към тях, се натъкнах на необикновен съвет, а точно – да замразите течен сапун във форми, които се употребяват за печене. Обичам опитите и по тази причина взех решение да опитам. Имах течни сапуни и силиконови форми, тъй че за какво да не?

Как да замразите течен сапун

Просто вземете тава за печене и ги напълнете с течен сапун. Прехвърлете деликатно във фризера и ги оставете там най-малко шест часа. Това е всичко! Можете да го употребявате!

Защо да замразява течен сапун

Замразения сапун може да се употребяват по два метода.

За душа: Използвах замразен сапун, до момента в който вземах водни процедури. Първо би трябвало да намокряте кожата с гореща вода, а по-късно да сапунирате тялото с студен замразен сапун. Ефектът е като след противоположен душ: кожата се стяга, става по-еластична, порите се стесняват. Като цяло, единствено плюсове.

За банята: Използвах замразен сапун вместо пяна. Този способ в действителност хареса на децата ми. Първо, децата обичат всичко ново и извънредно. И второ, има доста пяна.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР