„Това е много странна опорка – каква невероятна фантазия трябва

...
„Това е много странна опорка – каква невероятна фантазия трябва
Коментари Харесай

Кирил Петков: Не можеш да скриеш война с арест. Трябва да си луд

„ Това е доста странна опорка – каква невероятна фикция би трябвало да има някой: да арестуваш някой, с цел да скриеш война. Трябва да си вманиачен “ – по този начин министър председателят Кирил Петков разяснява изказванията, че акцията против Бойко Борисов и други членове на ГЕРБ е единствено опит за отклонение на вниманието от директно въвличане на България в украинския спор, заяви бТВ.

„ Ако в миналото би трябвало да вземем решение във връзка с оръжието, ще го създадем транспарантно на равнище парламент, няма да са еднолични решения, взето от някой. Никакви ракети няма да се дават на никого в този миг “, безапелационен беше Кирил Петков, като добави, че тематиката дори не е обсъждана със Съединени американски щати, макар идното посещаване на шефа на Пентагона у нас.

По думите му само ще се търси по-добра съгласуваност на ниво НАТО, а Украйна ще продължи да получава филантропична помощ от нашата страна.

Освен това стана ясно, че следва Планът за възобновяване да бъде публично подписан в София в наличието на ръководителя на Европейска комисия.

Кирил Петков към този момент е разпитан по досъдебното произвеждане против функционери на ГЕРБ. По думите му с проверяващите са коментирали отчет на Министерството на финансите, който визира одитната организация по еврофондовете. Има очевидни обстоятелства, че, когато е бил министър Горанов, контролът не е бил задоволително добър, посочи Петков.

„ Корупцията не разграничава национални от европари. Хората, които употребяват корупционни практики, просто взимат за свое облагодетелстване публични пари “, добави министър председателят.

var width = window.innerWidth || document.documentElement.clientWidth || document.body.clientWidth; window.googletag = window.googletag || {cmd: []}; googletag.cmd.push(function() { googletag.defineSlot(`/401112551/m.fakti_post_2`, [[728, 90], [300, 100], [660, 250], [750, 200], [336, 280], [300, 250], [320, 50], [600, 250], [300, 600], [300, 75], [320, 100], [750, 300]], `div-gpt-ad-1646992589137-0`).addService(googletag.pubads()); googletag.pubads().enableSingleRequest(); googletag.pubads().collapseEmptyDivs(); googletag.enableServices(); }); googletag.cmd.push(function() { googletag.display(`div-gpt-ad-1646992589137-0`); });

„ Искам да поздравя Министерство на вътрешните работи за това, че са свободни – че не ги е боязън да създадат това, което по закон би трябвало да създадат. Това е единственият метод в България да има смяна – недосегаемите да не са над закона “, съобщи Кирил Петков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР