Топ следовател изнесе горещи факти за Георги Семерджиев, който дрогиран

...
Топ следовател изнесе горещи факти за Георги Семерджиев, който дрогиран
Коментари Харесай

Топ следовател разкри горещи факти за Георги Семерджиев

Топ следовател изнесе горещи обстоятелства за Георги Семерджиев, който дрогиран прегази с джипа си две девойки пред столичния х. „ Хемус”.

Зам.-директорът на Национална следствена служба Ясен Тодоров е разкрил стълбата, с която Семерджиев се качил през балкона в дома си след зверската злополука, от която избяга.

" Камера ни сподели, че към час след злополуката Семерджиев влиза във входа на постройката, в която живее, само че нямахме визия по какъв начин е влезнал в жилището. Когато претърсвахме жилището, не видяхме по какъв начин е влезнал. В дома открихме лявата му маратонка, дясната беше останала в джипа. По ходилото му имаше кръвонасядания от това, че е ходил необут ", описа Тодоров в предаването " 120 минути " по бТВ.

Разследващите разбрали, че водачът палач е влезнал в жилището през балкона със стълба, като са му помогнали още две лица. В момента се вършат всички нужни експертизи, с цел да се открият помагачите.

На идната заран Тодоров, който живеел в региона, разхождал домашното си куче и разкрил стълбата.

" Съмнявам се той да е използвал алкохол, само че евентуално е използвал опиати, най-малко такива са свидетелските показания. В ареста лекарите не съумяха да му вземат кръв, тъй като той отхвърляше и се съпротивляваше. След като го откарахме в Министерство на вътрешните работи болничното заведение, там съумяха да му вземат кръв за проучване ", разкри още Тодоров. Според него има данни, че през годините Семерджиев е бил покровителстван от служители на реда.

За полицайката Симона Радева, чието име се свързва със Семерджиев, Тодоров сподели, че тя е очевидец на дейностите, които подхваща Георги след злополуката. Вероятно тя е споделила, че Георги посредством стълба се е качил през балкона в дома на родителите си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР