Топ прокурор от обкръжението на Иван Гешев е бил заплашен

...
Топ прокурор от обкръжението на Иван Гешев е бил заплашен
Коментари Харесай

СКАНДАЛ в Narod.bg: Прокурор си поръча „смъртна заплаха”, за да не остане без работа?

Топ прокурор от обкръжението на Иван Гешев е бил застрашен със гибел. Обвинителят до неотдавна работил в закритата към този момент Специализирана прокуратура, където водил случаи против проведената престъпност.

Според „ Телеграф ” информацията е доказана от Главна дирекция „ Национална полиция ” (ГДНП), която е почнала инспекция по случая.
 Дали Ангел Кънев самичък е поръчал злокобния колет?
Реклама

Униформен източник на Narod.bg твърди, че става дума за изобилно богатия обвинител Ангел Демирев Кънев, административен началник на „ бухалката ” Спецпрокуратура, който е втори братовчед на уволнения началник на „ Гранична полиция ” Деян Валентинов Моллов.

Заплахата във тип на черна траурна лентичка е получена преди две седмици, само че за случая се схваща едвам в този момент.

До момента се знае единствено това – че колетът е съдържал черна траурна лентичка. Получател на пратката била брачната половинка на някогашния спецпрокурор, а адресът, към който е ориентиран колетът, е фамилно жилище чартърен, употребено от двамата в София.

Според версия, която върви в ГДНП, било допустимо прокурор Кънев да е забъркан в злокобната опасност в старанието си да остане в държавното обвиняване поради закритата към този момент Специализирана прокуратура.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР