Топ експертът по национална сигурност Боян Чуков разкрива истинските причини

...
Топ експертът по национална сигурност Боян Чуков разкрива истинските причини
Коментари Харесай

САМО В ПИК TV! Топ експертът Боян Чуков: Зеленски е рожба на евреина Коломойски. Бягат не бедните украинци, а тези, които могат да дадат 3-4 хиляди евро на паравоенните

Топ специалистът по национална сигурност Боян Чуков разкрива същинските аргументи за нападението на Русия против Украйна, тайните на Путин за тази война и пасивната реакция на Европейски Съюз и Съединени американски щати макар апелите на украинския президент Володимир Зеленски за помощ.

" Кои тъкмо предсказаха " края " на войната? Шойгу ли го предсказа това нещо? Подобни " предсказания " имаше и по време на американската военна интервенция в Ирак. Тогава се твърдеше, че войната ще продължи 6 месеца, други пък бяха уверени - ще завърши за 2-3 дни. Никой безусловно не позна. Аз се придържам към това, което споделя Генерален щаб на украинските въоръжени сили и на съветските въоръжени сили ", разяснява Чуков.
свързани новини15119на 15.03.20223480на 15.03.2022
Той означи, че не по-малко " горещо " е на " фронта " на дезинформационната война.

" Дезинформации има и от едната, и от другата страна. За да бъдем справедливи, би трябвало да имаме информация и от едната, и от другата страна. Специално в нашите медии доста компактно се скри ролята на Нафтали Бенет, министър-председателя на Израел, който за разлика от Макрон и Шолц, които се обаждат единствено по телефона, имаше действителна роля ", означи специалистът.

" Една журналистка от " Джерусалем Поуст " беше писала къс коментар за визитата на Нафтали Бенет. С него беше министърът на районното строителство. Но този министър от десетилетия е бил преводач на Путин по време на срещите му с ръководителите на израелската страна. Всъщност Бенет отиде да отбрани ползите на еврейската диаспора в Украйна. Впоследствие се промъкнаха информации, които разкриха, че Бенет е разговарял по телефона със Зеленски, с цел да го убеди да се съобщи и да завърши войната. Украинската страна публично опроверга това нещо. Но стана ясно, че нещо се е " скъсало " сред Зеленски и страната Израел ", разяснява Чуков.
свързани новини12211на 16.03.2022
Той добави, че Зеленски се " опитал да изиграе номер на Израел " - че руснаците са бомбардирали Бабий яр - мемориал в памет на починалите евреи по време на Втората международна война: " Владимир Путин се обади и сподели, че това е неистина и дезинформация. Израелски публицисти отидоха на място и се убедиха, че никой не е бомбардирал Бабий яр. С тази неистина Зеленски ужасно олекна в очите на управлението на Израел ".

Експертът даде образец: " По Канал 24 на украинската телевизия един от представителите стартира да приказва, че украинците би трябвало да се отнасят към руснаците както Адолф Айхман. Това е шокиращо за всеки, който има във вените си еврейска кръв. В Третия райх се приказва за Отдела на Айхман и той е виновен за гибелта на не по.малко от 6 милиона евреи. Това явно е шокирало държавното управление на Израел и преди няколко дни излезе публично известие, че Израел престава да приема бежанци от Украйна и ще приема единствено хора, които авансово са се записали в специфичен израелски уебсайт, в който би трябвало да потвърдят своите еврейски корени и едвам след инспекция на това, което са написали, ще стане ясно дали ще бъдат позволени на територията на Израел ".

" На 21 юли 2021 Зеленски промотира " Закон 38 " за самостоятелните нации на територията на Украйна. Там са включени татарите, само че ги няма руснаците. Това е първият закон от 70 години, който слага такава расова дискриминация. И по този същия украински канал бе казано, че " би трябвало да се поучим от Адолф Айхман и съветските деца би трябвало да бъдат унищожавани ", означи Чуков.

" Този, който финансира батальоните " Азов ", е Игор Коломойски. Той също е от еврейски генезис. Зеленски е негова рожба. 2012 година Коломойски стартира да го стартира. Той е индивидът, който стартира серията " Слуга на народа ". Всички приказваме за този филм, само че никой не го е гледал. Коломойски овладя еврейските организации в Украйна, само че бе изхвърлен от всички еврейски организации в света ", разясни специалистът.

Запитан по какъв начин ще разяснява обстоятелството, че Съединени американски щати са осъдили Путин като военнопрестъпник, Чуков отговори: " Според мен една част от анализаторите на Руската федерация са в границите на демократичната парадигма. А те са съперници на Путин. Това се назовава " концептуално оръжие " - изучавам те на една просвета, залагам ти хипотезите и оттова нататък колкото и да анализираш, постоянно стигаш до моя изгода. Не смятам, че сега има някакви съществени мотиви, че ще бъде изработен " вътрешнодворцов прелом ". Рейтингът на Путин в Русия се подвига. Него не го интересува какъв е рейтингът му в Съединени американски щати ".

Боян Чуков съобщи, че е " очарован от нашия съсед Ердоган ": " Това е човек, който живее в идващия ден и си е направил неговите сметки. Какво прави Ердоган? - За него войната е завършила, руснаците са спечелили войната. В момента той употребява войната оптимално, с цел да си прави реклама на байрактарите - тъй като носят много пари на неговия шурей. Турция нито се включи в глобите, незабавно предложи в Турция да има договаряния. Ердоган не си прави безусловно никаква заблуда, че руснаците ще се откажат от първичните си условия, които сложиха. Те не престават да държат на това, че Украйна би трябвало да капитулира абсолютно. Нещата на терена вървят в тази посока ", съобщи Чуков.

Според него даже американските специалисти са безапелационни - Русия употребява единствено една част от своите военни благоприятни условия: " Неслучайно в съветската телевизия когато се дават лечебните заведения с ранените бойци, там виждаме, че с изключение на етнически руснаци има ужасно доста хора от азиатската част на Руската федерация. И зам.-министърът, който награждава бойците с медали, е от Дагестан. В руснаците сработи чувството, което имаха по време на Великата Отечествена война. Обикновените хора поддържат Русия, тъй като смятат, че в действителност става битка против нацистите, неонацистите ".

" В Херсон и Мариупол към момента стоят батальоните на " Азов " и те не могат да бъдат извоювани толкоз елементарно. Години наред се говореше, че украинските олигарси са на съветска страна. Петро Порошенко да вземем за пример изнесе шоколадите си в Русия. А в този момент се разсея митът, че тези олигарси - Коломойски, Ахметов, Пинчук, че са на страната на Русия. Те застанаха на страната на държавното управление в Киев. Сега към този момент не е въпросът по какъв начин ще свърши войната, а всеки стартира да се ослушва къде ще минат границите. Лидерите на унгарската общественост, в Западната част на Украйна, към този момент сложиха въпроса, че те желаят да се причислят към Унгария. Унгарците раздадоха ужасно доста маджарски паспорти на популацията в тази част. Същото направиха руснаците в Донбас. И поляците имат диаспора в Западната част. Има и декларация на водача на русините - дребен народ, който се намира в западната част на Украйна. Те също слагат въпроса, че желаят от Западна Украйна да станат Западна Рус. И огромният въпрос е следният - дали най-западната част към града Лвов ще се отдели - дали ще отиде към Полша. След като преди няколко дни полигонът в Яворов беше погубен, хората започнаха да разсъждават по малко по-различен метод ", разяснява Боян Чуков.

Експертът съобщи, че има доста значим симптом - проведените незаконни групировки в Киев напущат града и бягат. " На тези КПП-та, през които се пускаха бежанците на запад, част от тези паравоенни взимаха пари, с цел да пуснат хората. Те са ги обирали с по 3000 евро на човек. Мизата към този момент се е покачила, ми показа мой прочут. На границата с Молдова, тъй като напущат хора, които би трябвало да бъдат мобилизирани, там пък се дават по 7-8 хиляди на човек ", показа той.

Според Боян Чуков идването американски върховен боен у нас " значи, че американците са се примирили, че губят въздействие в Украйна и стартират да се отдръпват обратно и да укрепват позициите си ".

" Нашият комшия Реджеп Ердоган се пробва да извлече оптималната изгода за Турция от тази обстановка. Той ще извлече оптимални дивиденти. Точно в този миг се възвръщат дипломатическите връзки сред Армения и Турция - а това не може да стане без единодушието на Русия. Така че всеки си гледа интереса. Тези, които не си гледат интереса, са огромните европейски страни. Всички приказват за този " обединен мотор " - френско-германски. А френски анализатор сподели: " В тази френско-германска двойка рогоносците сме ние ". Като се има поради зависимостта на Европа към момента от съветските въглеводороди... Вчера началник на Държавния департамент в Съединени американски щати сподели: Въпреки връзките ни с момента с Москва, ние не закриваме стратегическия разговор, тъй като има връзки, които касаят националния интерес на Съединени американски щати ", означи специалистът.

Боян Чуков съобщи: " Хубаво е, когато човек гледа събитията в Украйна, да вижда дребни линии, които не се изясняват на необятната аудитория и че има механизми, които не всички са склонни да ги схващат ".

Чуков означи, че бедните хора не могат да изоставен Украйна - като се има поради по какъв брой се желае за прекосяване на границата, бягат тези, които имат пари.

Той напомни войната в Югославия, при която хората излязоха на мостовете, с цел да стачкуват: " Такова нещо в този момент няма в Украйна. А за какво считаме, че това оскъдно арабско детенце, което почина в Мосул или Ирак, е с нещо по-некачествено... Ако бъдем хуманисти и хора, които имат правила, то тогава детенцето, без значение какво е, би трябвало да имаме една и съща позиция. Но когато страдаме от селективна амнезия и се вършим, че в едната война има жертви, а в другата " не напълно ", значи имаме проблем ".

Чуков отговори и на въпроса дали " мачът е правилен " и дали това не води към свалянето на Владимир Путин от власт: " Първо, към този момент излязоха доста детайлности, дамата с плаката по " Първи канал " не е сама. Но Русия по принцип загуби осведомителната война и загуби в своите медии. Русия в това отношение е цялостен неуспех. Да не забравяме, че медийната пропагандна война е част от хибридната ".

В края на диалога Боян Чуков означи: " Считам, че идващите няколко дни ще бъде завършено с главната част на украинската войска, която беше съсредоточена в Донбас. Киев разгласи, че ще има контраофанзива, само че тя не се състоя. Същото ще се случи и в останалите градове. Тъй като руснаците ползват тактиката, която прилагаха в Сирия - да не завладяват градовете, а да ги заобикалят. Според мен като се има поради това закъснение, което се случи във връзка с Харков, в идващите дни ще завърши съпротивата на главната част от украинската войска. Руска военна ескадра е тръгнала в посока на Одеса. Ключова е бреговата линия ".



Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР