През последните няколко години астрологията и картите таро придобиват нова

...
През последните няколко години астрологията и картите таро придобиват нова
Коментари Харесай

Всички сме направени от звезди

През последните няколко години астрологията и картите таро получават нова известност. Организират се таро събития в клубове, астросеминари и вечери за фенове астролози. Реализират се нови бизнес хрумвания - от козметика съгласно зодията до облекла и сантиментални запознанства.
На фона на прочувственото страдалчество, всеобщата неустановеност и тревогата уповаването на сили отвън нашия надзор несъмнено носи утешение. В необяснимото мнозина намират разтуха и значимото за тях пояснение на протичащото се в живота им, изключително, когато интервалът е сложен. Хората са се обръщали към астрологията и тарото в търсене на изясненост или при взимането на значими решения епохи наред. Но в последно време дружно с лечението и йогата за избрана аудитория астрологията и тарото се утвърждават като освен това от поверие или знамение. Те се възприемат като инструмент за себепознание, като се изключи че дават възприятие за принадлежност.

Тълкуването на стандартите по отношение на всеки зодиакален знак е неизбежно една от постоянно коментираните и споделяни тематики на разискване в обществените мрежи - всевъзможни профили във фейсбук, инстаграм, подкасти и блогове събират милиони почитатели. Мемета и публикации, сравняващи зодиите със съответстващото им животно, ария или град, изтегляне на карта таро за деня и други намират голяма известност, изключително измежду дамите от милениъл и поколението Z, само че освен. А мъжете все по-често чуват най-популярния въпрос за първа среща: " Какъв ти е асцендентът? "
За какво дава отговор Луната и какво е слънчевият знак
Асцендентът, или " изгряващият знак ", е един от най-важните детайли в астрологията - астрологичният знак, намиращ се на източния небосвод ( " изгряващ " ) сега на раждането. Определя се от часа и географското местонахождение сега на раждане, за разлика от слънчевия знак (зодията), които зависят от месеца и датата на раждане. В астрологията асцендентът подхожда на външния тип на човек, до момента в който зодията символизира вътрешното чувство за това кои сме и каква е нашата задача.
Реклама
Луната дава отговор за емоционалността и инстинктите. Десетте планети, с които се работи в астрологията, се преглеждат геоцентрично. Всяка планета символизира друг аспект (интелект, обич, морал, трудности) и дава отговор за избрана зодия, а Меркурий и Венера - за две. Дванайсетте дома в астрологията са алегорични за всички области, които построяват човешкия живот (семейство, здраве, другарство, връзки, наслаждение, приятелство).

Разчитането на хороскоп се прави въз основата на така наречен натална карта, която съставлява неповторима " фотография " на конфигурацията на планетите в тъкмо избран миг. Тя се калкулира с точни дата, време и местонахождение на раждане. В нея двете колела - зодиакалното колело, учредено на годишното въртене на Слънцето към Земята, и колелото на домовете - учредено на 24-часовото придвижване на Земята към личната й ос, се събират дружно в точки, произлизащи от тези изчисления.

Астрологията не е просвета и няма доказателства за взаимовръзка сред зодията и характера на човек . Работата на астролога е да изясни по наличен метод тези сложни аспекти и въздействието им върху човешкия свят. - йога инструктор, занимаваща се с астрология повече от седем години, споделя, че това е необятна област, в която човек постоянно може да научава нови неща: " Астрологията изследва вероятностите и силата, с която си взаимодействаме. Всяка планета има качества и влияе по друг метод. "
Карти таро Фотограф: Shutterstock Как наподобява тази наклонност съгласно хората, които са отдадени на нея
Сандра специализира в прочита на рождения капацитет: " Посочвам личностни характерности и предпоставки в другите сфери от живота - най-силните страни на човек и сферите, в които може да има провокации, по какъв начин ще реагира в дадена обстановка, или пък дали даден сътрудник е подобаващ за него. " Тя акцентира, че значително нещата зависят от нас самите, а астрологията оказва помощ да изберем верните пътища .
Реклама
" Трябва да знаеш в какъв знак ти е Луната, продължава. - Тя е не по-малко значима от слънчевия знак. Често хората не се въплъщават със зодията си, тъй като Луната е тази, която дефинира страстите, първичните реакции и методите на човек, а Слънцето е пътят и разбиранията за живота. " Сандра споделя и някои забавни закономерности: " Винаги е доста занимателно, когато Меркурий стане назадничав и стартират да се свързват с мен девойки и да споделят по какъв начин някогашните им се появяват изведнъж. Меркурий ни връща към предишното, само че това надалеч не е единственото му значение. "

, астролог от седем години, дава съответни насоки посредством астрология за кармичните отговорности и задачата на душата за съответното прераждане. Чрез образованията по астрология и тон и осцилация с тибетски купи и камертонове оказва помощ на хората да усвоят избрани принадлежности, които да могат да употребяват както за себе си, по този начин и за други. " Все повече и мъже търсят астрологична консултация и тази наклонност се ускорява последните години. Първо са скептични, само че след десетата минута, в случай че въпреки всичко са най-малко малко отворени за информацията, стават заинтригувани. " Неведнъж се е случвало, когато чуят 3-4 неща, които няма по какъв начин различен с изключение на тях и околните му да знаят, да признаят след това, че доста огромна част от нещата, които им е бил споделил, са се случили.

Ивайло споделя, че възходящата известност и ползата към астрологията и тарото в последните години са свързани с на навлизането на Земята и човечеството в епохата на Водолея - обвързана с осъзнаването на целокупния живот: " Астрология, таро и всички сходни принадлежности спомагат за началото, за тръгването по нов път и освобождението от карма и от предишното. "
Тениска от органически памук за зодия овен
Освен хороскопи и предсказания огромна известност набират всевъзможни събития, обвързани с астрологични събития, както и книги, и артикули, основани на зодиите. Тенденцията се вижда и при българските марки - оферират бутикова серия чай-зодиак (налични в " Магазин Кьоше " на " Шишман " ), а " " показаха план с астрологични еклери - ĸoмбиниpaни тaĸa, чe дa ĸopecпoндиpaт нa тeмпepaмeнтa и усетите нa вcяĸa зoдия и нeйнитe пpeдcтaвитeли. Ирена Бучкова от тъкачница (ул. " Братя Миладинови " 25, София - при запитване) пък предлага тъкане с разглеждане на натална карта на рогозка, раница или различен аксесоар за дома, като ръчно втъкава цветове, отговарящи на изчезналата буря от хороскопа, с цел да донесе естетика.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР