Топ експертът по национална сигурност Боян Чуков коментира ексклузивно пред

...
Топ експертът по национална сигурност Боян Чуков коментира ексклузивно пред
Коментари Харесай

САМО В ПИК TV! Топ експертът по сигурност Боян Чуков с горещ коментар за сблъсъците пред парламента и врътките на Румен Радев и Просто Киро за Северна Македония

Топ специалистът по национална сигурност Боян Чуков разяснява извънредно пред ПИК TV конфликтите пред Народното събрание. Чуков разкрива и врътките на Румен Радев и премиера Кирил Петков със Северна Македония и дали след събитията в Казахстан и скупчването на съветски войски покрай границата на Украйна войната чука на вратата.

По отношение на днешните събития пред Народното събрание и митинга против зеления документ и властта и има ли паралел с 1997 година Чуков съобщи, че не би могъл да направи подобен паралел, защото тогава тези, които са организирали палежа на Народното събрание, са подмолни играчи, които ние доста добре ги знаем. Тогава протестът беше доста добре проведен. Тогава имаше сняг, беше доста студено и тогава, със снежните топки, които се хвърляха по прозорците на Народното събрание, се чупеха стъклата и те влизаха вътре. Малцина знаят, че зад хотела против Народното събрание се появи една молотовка, която стовари стоманени болтове и те се слагаха в снежните топки. След това едно българско радио общо взето ръководеше цялата работа. Технологията беше класическа и се прави освен в България. напомни Чуков.
свързани новини63133преди 22 часа121126преди 23 часа
Това, което в този момент се случва, се случва в доста европейски страни, които са наши съдружници по линия на Европейски Съюз. Т.е. в Европа, в обществата, си има един % антиваксъри и хора, които не имат вяра, че има Ковид. Въпросът е това нещо да се употребява за чисто политически цели, по този начин, както ръководещите употребяват Ковид-19 за свои цели, по този начин и опозицията прави опити, уточни Чуков.

Партия Възраждане е скромна партия, задавам въпрос: Възможно ли е, в случай че не е тази тематика, да бъдат изкарани от тази партия толкоз хора на площада. Толкова хора не могат и по-големи партии да изкарат, счита Чуков.

Анализаторът съобщи, че тезите за свободата на България, да се пребори корупцията, да се качат заплатите и пенсиите, това го употребяват всички политически партии. А в тази ситуация управлението на Възраждане е решило, че може да яхне тази вълна и да увличи своята тежест, съобщи Чуков.
свързани новини8632на 11.01.2022
Най-вероятно ние отново ще бъдем изправени пред избори в границите на година-година и нещо по една доста елементарна причина - икономическата обстановка в света и в Европа се утежнява, предвижда Чуков.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР