Топ депутатката от ГЕРБ Славена Точева, която се оказа рекордьор

...
Топ депутатката от ГЕРБ Славена Точева, която се оказа рекордьор
Коментари Харесай

Ексклузивно в Narod.bg: Мис „ГЕРБ“ Славена Точева и Дидо Дънката блокираха центъра на Варна с 15 охранители

Топ депутатката от ГЕРБ Славена Точева, която се оказа рекордьор по преференции в 49-ото Народно заседание, блокира центъра на Варна в компанията на някогашния митничар със противоречиво минало Даниел Славов – Дидо Дънката, рапортува извънредно пред Narod.bg източник от морската столица.

 Славена Точева е топ в „ Мата Хари “

Преди ден двойката безусловно спря часовника на пъпа на Варна, откакто отседна на протяжен обяд в първокласен ресторант под зоркото око на 15 охранители.

Два пъти по-малко гардове пазят президента и премиера, брачната половинка на наркобоса Милен Райков – Мушо, който търка наровете в испански затвор, и Дидо Дънката явно са по-важни от политическия хайлайф, разяснява информаторът на Narod.bg.

Реклама

Както първо Narod.bg писа, топ хубавицата на ГЕРБ, която постави в дребния си джоб целия харем „ Мата Хари “, е обичаната депутатка на сенчестия предприемач Дидо Дънката.

 Дидо Дънката има усет за дами и оборотни бизнеси

Във Варна се мълви, че точно бездънният джоб на ексмитничаря е „ отговорен “ за рекордния брой преференции, с които засукана Славена безусловно отвя топ гербопитеци като корпулентния Красен Кралев и изнежения Костадин Ангелов – Коце Ботокса. „ Феноменът “ сякаш се ревизира от Министерство на вътрешните работи по линия на битката с манипулирания избор, остава да забележим какъв ще е резултатът.

На вота на 4 април мокрият сън на гербопитеците завоюва 10 155 персонални желания. Водачът Даниел Митов е с 4339, а вторият Красен Кралев – с 2996. Точева бе едвам трета в листата, само че издуха мъжете с 200 по образеца на Бойко.

Смята се, че Славена е единствено обичаната депутатка на Дидо Дънката и че брюнетката е вярна на своя опандизен мъж, само че кой знае, внесе ужас източникът на Narod.bg.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР