Тони Надал зарадва феновете на тениса с уверението, че неговият

...
Тони Надал зарадва феновете на тениса с уверението, че неговият
Коментари Харесай

Тони Надал: Рафа ще играе на Ролан Гарос


Тони Надал зарадва почитателите на тениса с уверението, че неговият фамозен племенник Рафаел ще играе на Ролан Гарос.

22-кратният първенец от Големия шлем е в борба с времето в опит да се възвърне в точния момент за обичания си шампионат. Той не е играл от Australian Open насам, когато загуби от Макензи Макдоналд във втори кръг.

Първоначално упованията бяха възобновяване му да бъде в границите на осем седмици, само че действителността е, че след повече от 14 процесът продължава да бъде доста муден. Обявявайки, че няма да играе на Мастърса в Мадрид Матадора призна, че е спрял тренировки и е почнал ново лекуване с вяра да бъде подготвен за игра най-малко в Париж.

Според Тони Надал Рафа сигурно ще е подготвен за Ролан Гарос като той счита, че има опция той да играе и на Мастърса в Рим, който стартира на 8 май.

“Той би желал да играе в този момент, само че има още малко останало, с цел да се случи това ”, сподели дългогодишният треньор на Рафа пред “MARCA ”.

“Той ще играе в Париж, макар че методът, по който тренира в идващите седмици и какво може да направи в Рим ще са значими, с цел да са ясни упоритостите му там.

Чичо Тони увери още, че Рафа не мисли за завършек на кариерата си. “Той просто желае да се възвърне добре и да продължи да се състезава, тъй като има пристрастеност за този спорт. ”
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР