Току-що сте прекарали най-невероятните мигове в спалнята, а той се

...
Току-що сте прекарали най-невероятните мигове в спалнята, а той се
Коментари Харесай

Защо мъжете се дистанцират след интимност?

Току-що сте прекарали най-невероятните мигове в спалнята, а той се държи дръпнато и дистанцирано, до момента в който вие си умирате да го прегръщате… Време е да разберете за какво. 

 

Не сте единствената, която се е чувствала обвързвана с мъжа по време на интимни занимания, а тази съгласуваност вълшебен да изчезне незабавно по-късно, оставяйки ви да се чудите какво става, сбъркали ли сте някъде, зле ли се справихте? Дали не сте създали нещо неправилно? 

 

Защо той не е захласнат от вас след вашата невероятна нощ дружно?

Преследването е завършило.

Хората обичат да между тях и да играят игри, макар че всички ние в един миг сме казвали: „ Мразя да играя игри “. В последна сметка, ние ги обичаме. Ние обичаме да ни преследват, а те обичат да гонят. Но в този момент, когато сте спали дружно, преследването е завършило. Вие сте била мистерия за него, а в този момент не сте. Ако сте интимни за първи път, допустимо е той да не желае връзка или да се стресне от вашата прекомерна интензивност.  Ако започнете да планирате взаимното ви бъдеще след една нощ дружно, той ще избяга, освен това ще бяга бързо. 

 

Ако обаче сте двойка и се обичате, то тогава бъдете спокойни… 

 

Причината е биологична

Не търсете проблемите там, където ги няма. Отговорът е в другия метод, по който са устроени дамите и мъжете и хормоните, които отделят след интимни прекарвания. По време на интимните милувки дамите отделят окситоцин, който провокира възприятие за свързване и води до по-дълбоки страсти. Но мъжете отделят допамин, който по-скоро носи физическо наслаждение, в сравнение с страсти.

Това не значи, че мъжете не могат да изпитват усеща към вас след интимна връзка, само че значи, че реагирате друго на интимността. Затова не трябва да смятате, че сте създали нещо неправилно или че той не ви харесва. Не, просто организмът му е отделил прекалено много пролактин (и още различен огромен коктейл от вещества) и той се усеща доста изтощен (особено в случай че е късно вечер, когато се е натрупала отмалялост и от дилемите през деня). Мозъкът му безусловно изключва, до момента в който вашият не е организиран по този метод и остава деен. Затова идващия път не го приемайте като знак на пренебрежение и липса на обич, а си напомняйте, че е биологична реакция, която му е мъчно да управлява. 

 

Какво да вършиме? 

Няма по какъв начин да се борите с природата, нито е належащо. Просто го гушнете, до момента в който той спи и се възвръща. Така всеки от вас ще е удовлетворен и ще получи това, от което се нуждае. 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР